Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Juvoselta jo toinen kirjallinen kysymys kehitysyhteistyövarojen väärinkäytöstä: ”Miten on mahdollista, että rahahanat ovat edelleen auki?”
  on 26/10/2020 at 09:33

  Kansanedustaja ja ulkoasiainvaliokunnan varajäsen Arja Juvonen on jättänyt jo toisen kirjallisen kysymyksen hallitukselle liittyen kehitysyhteistyövarojen väärinkäyttöön kohdemaissa. Huijaukset ja väärinkäytökset kehitysyhteistyövarojen käytössä ovat jatkuneet, mutta rahahanat ovat edelleen auki. Kansanedustaja Arja Juvosen jättämä kirjallinen kysymys on jatkoa vuonna 2019 jätetylle kysymykselle. Juvonen nosti kehitysyhteistyövarojen väärinkäytön esiin myös ulkoministeriön hallinnonalan keskustelussa eduskunnassa lokakuussa. Vuoden 2019 kysymyksessä... The post Juvoselta jo toinen kirjallinen kysymys kehitysyhteistyövarojen väärinkäytöstä: ”Miten on mahdollista, että rahahanat ovat edelleen auki?” appeared first on Suomen Uutiset.

 • Nyt oli lähtö lähellä: Kivi moottoritien ylikulkusillalta ambulanssin katolle Tukholmassa – kyydissä kriittisessä tilassa oleva potilas
  on 26/10/2020 at 09:29

  Kivenlohkare iski ambulanssin katolle vain muutaman sentin päähän tuulilasista E18-moottoritiellä Tukholmassa. Kolme olisi voinut kuolla ja yhdeksän lasta jäädä vaille vanhempia. Pelastushenkilökunta purkaa raivoaan ja huoltaan Aftonbladetissa: ”Törkeää sabotaasia ja erittäin vaarallinen rikos.” Poliisi kertoi muutama päivä sitten omasta todellisuudestaan, jossa partioautoja kivitetään ylikulkusilloilta Tukholman ongelmalähiössä. Viikonloppuna kivitettiin myös hälytysajossa ollutta ambulanssia ja aiheutettiin välitön... The post Nyt oli lähtö lähellä: Kivi moottoritien ylikulkusillalta ambulanssin katolle Tukholmassa – kyydissä kriittisessä tilassa oleva potilas appeared first on Suomen Uutiset.

 • Nuorisojengin uusin ajanviettotapa Tukholmassa: pommitetaan kävelysilloilta kivillä poliisiautoja
  on 26/10/2020 at 09:22

  Otetaan viiden kilon painoinen kivi ja pudotetaan se kuuden metrin korkeudelta poliisiauton katolle. Hiemankin fysiikkaa ja massan kiihtyvyyttä tunteva voi kuvitella, millaisella voimalla ammus osuu autoon. Rinkebystä raportoi Aftonbladet. Kun poliisi partioi ongelmalähiö Rinkebyssä, virkavallan katse on tiukasti kävelysilloissa. Jos maijan katolle kolahtaa kivi, se yleisimmin työnnetään kaiteen yli kävelysillalta. Nimenomaan työnnetään, sillä jengiläisten pudottamat... The post Nuorisojengin uusin ajanviettotapa Tukholmassa: pommitetaan kävelysilloilta kivillä poliisiautoja appeared first on Suomen Uutiset.

 • KRP neuvoo Vastaamo-kiristyksen uhreja: älä suostu vaatimuksiin, tee sähköinen rikosilmoitus
  on 24/10/2020 at 20:10

  KRP tiedottaa psykoterapiakeskus Vastaamon asiakkaille kohdistetuista kiristyskirjeistä. KRP neuvoo, ettei kiristäjän vaatimuksiin suostuttaisi. KRP viestittää: – Poliisi on tietoinen yksityishenkilöille suoraan lähetetyistä kiristyssähköposteista, joissa lähettäjä uhkaa paljastaa yksityishenkilöiden tietoja. Sähköpostit liittyvät törkeään tietomurtoepäiltyyn ja törkeään yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen, joka on Keskusrikospoliisilla tutkinnassa. – ”Kiristysviestin vaatimuksiin ei tule suostua”, neuvoo rikoskokonaisuuden tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Leponen... The post KRP neuvoo Vastaamo-kiristyksen uhreja: älä suostu vaatimuksiin, tee sähköinen rikosilmoitus appeared first on Suomen Uutiset.

 • Kolme miljoonaa euroa joka päivä ei riitä: Hallitus lisää kehitysapua 50 miljoonalla eurolla – velaksi, tottakai!
  on 24/10/2020 at 15:11

  Sisäministeri Maria Ohisalo tiedottaa blogissaan, että globaalin vastuun kantaminen on juuri nyt erityisen tärkeää. Suomeksi se tarkoittaa sitä, että taas otetaan lisää velkaa, jotta voidaan jakaa vastikkeettomasti rahaa kotimaan ulkopuolelle. Maria Ohisalo tiedottaa blogissaan hallituksen puolesta uusista rahoituskohteista. Ohisalo esittää huolensa siitä, että koronapandemia ei koettele vain Suomea, vaan koko maailmaa. Ohisalon mielestä globaalin vastuun... The post Kolme miljoonaa euroa joka päivä ei riitä: Hallitus lisää kehitysapua 50 miljoonalla eurolla – velaksi, tottakai! appeared first on Suomen Uutiset.