Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Sanna Antikainen ja Peter Östman vastaavat Honkasalolle: Palestiinalaishallinto on halunnut hoitaa rokotukset itse
  on 24/01/2021 at 04:26

  Kansanedustajat Sanna Antikainen (ps.) ja Peter Östman (kd.) ihmettelevät kansanedustaja Veronika Honkasalon (vas.) Twitterissä esittämää kommenttia, jonka mukaan se, että Israel ei rokota myös palestiinalaisalueiden asukkaita, olisi ihmisoikeusrikkomus. Oslon rauhansopimuksessa on sovittu selkeästi, että palestiinalaishallinto vastaa terveydenhuollosta Länsirannan kaikilla vyöhykkeillä ja Gazassa, muistuttaa kansanedustaja ja eduskunnan Israel-ystävyysryhmän puheenjohtaja Peter Östman. Toisaalta Israelin ja palestiinalaishallinnon terveysviranomaiset... The post Sanna Antikainen ja Peter Östman vastaavat Honkasalolle: Palestiinalaishallinto on halunnut hoitaa rokotukset itse appeared first on Suomen Uutiset.

 • Angry Birds-pelin kehittäjän uusi bisnes: Rahastaa kuntia tuomalla Aasiasta Suomeen opiskelijoita – kulut lankeavat veronmaksajille
  on 23/01/2021 at 15:42

  Angry Birds -pelin kehittäjänä tunnettu Peter Vesterbacka on löytänyt Suomen toisen asteen oppilaitosten opiskelijakadossa markkinaraon. Vesterbackan uusi yhtiö pyrkii hyödyntämään tilannetta tuomalla maksua vastaan Suomeen lapsia kaukomailta. Liikeneuvottelut Suomen kunnissa ovat jo alkaneet. Toisen asteen opiskelijoiden määrän ennustetaan vähenevän tulevaisuudessa Suomessa, mikä saattaa jatkossa johtaa lukio-opetuksen lakkauttamispäätöksiin eri puolilla maata. Angry Birds -pelin kehittäjänä tunnettu... The post Angry Birds-pelin kehittäjän uusi bisnes: Rahastaa kuntia tuomalla Aasiasta Suomeen opiskelijoita – kulut lankeavat veronmaksajille appeared first on Suomen Uutiset.

 • Arto Luukkanen kysyy Navalnyi-tapauksesta: ”kannattaako maan myrkyttää oma tulevaisuutensa?”
  on 22/01/2021 at 14:30

  Venäjällä kuohuu, kun kansallismielinen oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi pidätettiin hänen palattuaan Venäjälle. Miksi mies palasi kotimaahansa, jossa hänet aiemmin oli yritetty myrkyttää? Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorin, dosentti Arto Luukkasen mielestä Navalnyi on esittänyt poliittisen haasteen nykyhallinnolle. Hän näyttää Venäjän kansalle, ettei hän pelkää. – Navalnyi kohtaa rohkeasti Kremlin raivon, koska hän haluaa muutosta, Luukkanen sanoo.... The post Arto Luukkanen kysyy Navalnyi-tapauksesta: ”kannattaako maan myrkyttää oma tulevaisuutensa?” appeared first on Suomen Uutiset.

 • Mäkynen: Siirtotyöläisillä ohituskaista korona-Suomeen – kotimaiset työttömät unohdettu
  on 22/01/2021 at 08:55

  Kansanedustaja Jukka Mäkynen on jättänyt elinkeinoministeri Mika Lintilän vastattavaksi kirjallisen kysymyksen Turun ja Skopjen välisestä lentoliikenteestä. Mäkynen arvostelee hallitusta siirtotyöläisten maahantulon edistämisestä samaan aikaan kun yhä useampi suomalainen jää koronan takia työttömäksi. Turun ja Skopjen välinen matkustajaliikenne keskeytettiin lauantaina 9.1.2021 ainakin maaliskuuhun 2021 asti. Skopjen lennoilta tulee paljon siirtotyöläisiä Suomeen. Skopjen lennoilta on tullut viime... The post Mäkynen: Siirtotyöläisillä ohituskaista korona-Suomeen – kotimaiset työttömät unohdettu appeared first on Suomen Uutiset.

 • Rantaselta kirjallinen kysymys poliisin oikeudesta sosiaaliviranomaisen asiakastietoihin: ”Poliisilla tulee olla pääsy kaikkeen tarvitsemaansa tietoon terrorismin ehkäisyssä”
  on 22/01/2021 at 08:54

  Perussuomalainen kansanedustaja, lakivaliokunnan jäsen Mari Rantanen on tehnyt hallitukselle kirjallisen kysymyksen, jossa hän tiedustelee hallitukselta toimenpiteitä, joilla poliisille saataisiin oikeudet tarvitsemiinsa tietoihin uhka-arvioiden tekemistä varten. Helsingin Sanomat uutisoi eilen korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisusta, jonka mukaan Helsingin poliisilla ei ollut oikeutta saada sosiaaliviranomaisen asiakastietoja väkivaltaiseksi epäillystä henkilöstä, kun tarkoituksena oli estää mahdollinen uskonnollisista, poliittisista tai ideologisista motiiveista... The post Rantaselta kirjallinen kysymys poliisin oikeudesta sosiaaliviranomaisen asiakastietoihin: ”Poliisilla tulee olla pääsy kaikkeen tarvitsemaansa tietoon terrorismin ehkäisyssä” appeared first on Suomen Uutiset.