Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Uskomaton video New Yorkista – kaksi poliisiautoa jyrää tarkoituksella mielenosoittajien väkijoukkoon
  on 31/05/2020 at 01:41

  NEW YORK | Yksityishenkilöiden kuvaamissa videoissa näkyy, miten kaksi poliisiautoa joutuu ensin väkijoukon pysäyttämäksi. Poliisiautojen päälle viskotaan romua, toisen auton tuulilasi rikkoutuu. Molemmat poliisiautot jyräävät hetken päästä eteenpäin, ja niiden tietä tukkineet mielenosoittajat paiskautuvat rajusti eteenpäin. Katso video: Wtf!!! #BlacklivesMaters #brooklynprotest pic.twitter.com/S1oet8JC0x — Pierre G. (@pgarapon) May 31, 2020 Toinen video: “NY’s Finest”. Disgusting. #BlackLivesMatter... The post Uskomaton video New Yorkista – kaksi poliisiautoa jyrää tarkoituksella mielenosoittajien väkijoukkoon appeared first on Suomen Uutiset.

 • Valkoposkihanhen metsästyksen salliva kansalaisaloite kerää hurjana allekirjoituksia – jo yli 43 000 kasassa
  on 30/05/2020 at 18:32

  Valkoposkihanhien metsästyksen salliva kansalaisaloite haalii allekirjoituksia. Yli 43 000 on allekirjottanut aloitteen. Aloitteessa perustellaan metsästyksen sallimista lajin elinvoimaisuudella ja sen aiheuttamilla vahingoilla. Viro ja Ruotsi ovat sallineet rajoitetun metsästyksen. Aloitteen tekijöiden mukaan valkoposkihanhen kannan kehitys ei anna perusteita lajin erityiselle suojelemiselle vaan kanta kestäisi jo rajoitetun metsästyksen. – Virossa ja Ruotsissa, jotka ovat myös Bernin... The post Valkoposkihanhen metsästyksen salliva kansalaisaloite kerää hurjana allekirjoituksia – jo yli 43 000 kasassa appeared first on Suomen Uutiset.

 • Antikainen: Automaattinen karkotus pelotteeksi ulkomaalaisten tekemiin raiskauksiin
  on 30/05/2020 at 07:03

  Tilastokeskuksen julkaisemasta viime vuoden rikos- ja pakkokeinotilastosta käy ilmi, että viime vuonna selvitetyistä 1 056 raiskausrikoksesta 397 tapauksessa epäilty oli ulkomaalainen. Lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset olivat lisääntyneet peräti 413 tapauksella ja 26,9 % epäillyistä oli ulkomaalaisia, kun edellisvuonna osuus oli 19 prosenttia. – Ulkomaalaisten osuus epäillyistä on huomattavan korkea ja prosenttiosuus on voimakkaassa nousussa. Lähes 38... The post Antikainen: Automaattinen karkotus pelotteeksi ulkomaalaisten tekemiin raiskauksiin appeared first on Suomen Uutiset.

 • Reijonen haluaa vesiosuuskunnille selkeät ohjeistukset
  on 30/05/2020 at 05:35

  Käyttökelpoisen talousveden saanti talouksiin on tärkeää. Vesiosuuskunnilla on iso ja tärkeä rooli vesi- ja jätevesihuollon järjestämisessä. Kunnat ja vesiosuuskunnat tekevät paljon yhteistyötä. Putkistolinjojen asiantunteva suunnittelu on tärkeää. Tärkeää on ottaa huomioon linjojen varsiin jäävät maanomistajat ja kuunnella heitä. Vesiosuuskuntien määrä näyttäisi olevan kasvussa. – Vesiosuuskuntien toimintakulttuureissa on suuria eroja, sanoo perussuomalaisten kansanedustaja Minna Reijonen. Putkilinjojen... The post Reijonen haluaa vesiosuuskunnille selkeät ohjeistukset appeared first on Suomen Uutiset.

 • Elomaa: Tarvittava rohkeus puolustaa Suomen etua on loistanut poissaolollaan – hallituksen on tehtävä ryhtiliike ja sanottava ei yhteisvastuille
  on 29/05/2020 at 11:54

  Tanska, Ruotsi, Hollanti ja Itävalta vastustivat EU-komission esitystä 750 miljardin euron elpymisrahastosta, mutta Suomi ei. – Onko loputtoman nettomaksajan tie se, minkä suomalaiset äänestäjät ovat ansainneet? kysyy perussuomalaisten kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa. Korona on riepotellut jo muutaman kuukauden Euroopan ja Suomen taloutta. Elpymiseen menee vielä pitkään, eikä hallituksen rahan lappaaminen ulkomaille, auta ainakaan kotimaan tilannetta.... The post Elomaa: Tarvittava rohkeus puolustaa Suomen etua on loistanut poissaolollaan – hallituksen on tehtävä ryhtiliike ja sanottava ei yhteisvastuille appeared first on Suomen Uutiset.