Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Kolme uutta aluetta Ruotsin ongelmalähiöiden listalle – tunnusmerkit rikollisuuden keskittyminen, vaikenemisen kulttuuri ja poliisin vaikeus tehdä työtään
  on 17/10/2021 at 08:44

  Poliisin listalle on päätynyt kolme uutta ongelmalähiötä, joissa rikollisuus on saanut merkittävän jalansijan. Ne kaikki sijaitsevat Tukholman seudulla. Kaikesta huolimatta poliisi näkee kehityksen positiivisena, kertoo Ruotsin radio. Poliisi on vuodesta 2015 listannut lähiöitä tai asuinalueita, joissa rikollisilla on erityisen suuri jalansija. Alueita on kaikkiaan kuutisenkymmentä ja ne on vielä jaettu kolmeen eri luokkaan paikallisten ongelmien... The post Kolme uutta aluetta Ruotsin ongelmalähiöiden listalle – tunnusmerkit rikollisuuden keskittyminen, vaikenemisen kulttuuri ja poliisin vaikeus tehdä työtään appeared first on Suomen Uutiset.

 • Ruotsin vihreät haluavat päästä vaikuttamaan uutislähetysten sisältöihin – vartti ympäristön hätätilaa jokaiseen ajankohtaislähetykseen
  on 16/10/2021 at 18:20

  Ruotsin valtiollisen televisio SVT:n tulisi lisätä jokaiseen ajankohtaislähetykseen tuhti annos ilmastokriisiä. Ympäristön hätätilauutisten kesto olisi 15 minuuttia ja ne veisivät puolet ajankohtaisohjelmien ohjelma-ajasta. Käytännössä vihreiden ehdotus tarkoittaisi sitä, että poliitikot päättäisivät julkisen palvelun uutissisällöistä. Ympäristöpuolue vihreiden puoluekokouksessa 30 edustajaa esitti julkilausuman, jonka mukaan puolet SVT:n Aktuellt ja Rapport -ajankohtaislähetyksistä pitäisi sisältää ilmastopainotteisia uutisia. Myös Ruotsin... The post Ruotsin vihreät haluavat päästä vaikuttamaan uutislähetysten sisältöihin – vartti ympäristön hätätilaa jokaiseen ajankohtaislähetykseen appeared first on Suomen Uutiset.

 • Neuvostoliittomainen suunnitelmatalous EU:n energiapolitiikassa saattaa jopa hidastaa taistelua ilmastonmuutosta vastaan
  on 16/10/2021 at 13:45

  Kenellä on valta määrittää se, mikä on vihreää teknologiaa? Pitääkö määrittelyvallan tulla ilmoitusluonteisesti byrokraattien norsunluutornista vaiko markkinoilta? Näitä kysymyksiä miettii taloustoimittaja Andreas Kluth Bloombergin mielipidekirjoituksessaan. Andreas Kluthin kirjoitus pohjaa markkinatalouden perusperiaatteeseen. Pääoma hakeutuu sinne, missä se on kannattavaa välttäen kannattamattomia kohteita. Poliittisilla päättäjillä on valta kääntää tämä ajatus päälaelleen. Kluth ihmettelee, miksi tämä kärrynpyörä halutaan... The post Neuvostoliittomainen suunnitelmatalous EU:n energiapolitiikassa saattaa jopa hidastaa taistelua ilmastonmuutosta vastaan appeared first on Suomen Uutiset.

 • Koronapassi voimaan viime yönä, perussuomalaiset vastusti – Ranne: ”Kummalliseen suuntaan ollaan menossa”
  on 16/10/2021 at 12:18

  Tänään käyttöön otetun koronapassin edellytyksenä on kaksi rokotusta, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Perussuomalaisten kansanedustaja Lulu Ranne huomauttaa, että passi että ei lisää terveysturvallisuutta, koska ei ole varmuutta siitä, kuinka paljon rokotetut ja sairastaneet levittävät tautia. Eduskunta päätti koronapassista eilen perjantaina, mutta perussuomalaiset äänestivät koronapassin hylkäämisen puolesta. Koronapassi tuli voimaan... The post Koronapassi voimaan viime yönä, perussuomalaiset vastusti – Ranne: ”Kummalliseen suuntaan ollaan menossa” appeared first on Suomen Uutiset.

 • ”Tuntemattomat sotilaat” uhmaavat Talibanin valtaa – sunnien ja shiiojen konflikti jatkuu Afganistanissa
  on 16/10/2021 at 09:20

  Taliban voitti sodan, mutta taistelut jatkuvat Afganistanissa. Shiiauskoiset hazarat ovat voimistamassa kamppailua sunnien keskushallintoa vastaan, kertoo Aftonbladet. Hazarat haluavat oikeutta ikiaikaisen sorron sijasta. Afganistanin keskellä Hazaristanin alueella paikalliset shiiamuslimit ovat kapinoineet sunnienemmistöistä keskusvaltaa vastaan jo pitkään. Sunnit tukeutuvat Pakistaniin ja shiiat Iraniin. Hazarat taistelevat myös terroristista Isis-K-järjestöä vastaan, vaikka sekin vastustaa Taliban-hallintoa. Talibanit yrittivät riisua... The post ”Tuntemattomat sotilaat” uhmaavat Talibanin valtaa – sunnien ja shiiojen konflikti jatkuu Afganistanissa appeared first on Suomen Uutiset.