Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Ayaan Hirsi Ali: Islamistit tavoittelevat valtaa länsimaissa hyödyntämällä sinisilmäistä woke-vasemmistoa
  on 27/07/2021 at 10:29

  Feministisenä Islam-kriitikkona tunnettu somalitaustainen Ayaan Hirsi Ali kirjoittaa islamistien ja herännäisen vasemmiston epäpyhästä liitosta. Kun ISISin unelma kalifaatista romuttui, islamistit ympäri maailmaa ovat muuttaneet strategiaansa. Väkivaltaisen jihadin sijaan uuden strategian ytimessä on nk. dawa, joka painottaa propagandaa ja yhteiskunnallista mielipiteenmuokkausta islamismille suotuisaan suuntaan. Hirsi Ali kirjoittaa, miten suvaitsevainen woke-vasemmisto on tässä islamisteille hyödyllinen sinisilmäinen apuri.... The post Ayaan Hirsi Ali: Islamistit tavoittelevat valtaa länsimaissa hyödyntämällä sinisilmäistä woke-vasemmistoa appeared first on Suomen Uutiset.

 • Katso täältä PS-puoluekokouksen ehdokkaiden esittelyt
  on 26/07/2021 at 09:38

  Perussuomalaisten sivuilla on julkaistu puoluekokouksen henkilövaalien ehdokkaiden esittelyjä. Elokuussa Seinäjoella järjestettävässä puoluekokouksessa valitaan perussuomalaiselle puolueelle puheenjohtaja, kolme varapuheenjohtajaa sekä puoluesihteeri. Paikkoja tavoittelee kaksikymmentäviisi jäsentä. Seinäjoen kokouksen ehdokkaat esittelevät itsensä perussuomalaisten sivuilla. Tutustu esittelyihin täällä > Puheenjohtaja Jussi Halla-aho ilmoitti 21.6 väistyvänsä tehtävästään. Hänen jatkajakseen on ehdolla kuusi henkilöä. Puolueen nykyisinä varapuheenjohtajina toimivat Riikka Purra (1.... The post Katso täältä PS-puoluekokouksen ehdokkaiden esittelyt appeared first on Suomen Uutiset.

 • Kaksikymmentäviisi ennakkoilmoittautunut PS-puoluekokouksen henkilövaaleihin
  on 26/07/2021 at 08:10

  Perussuomalaisten elokuun puoluekokoukseen henkilövaaleihin on ennakkoilmoittautunut yhteensä 25 puolueen täysivaltaista jäsentä. Eniten kiinnostusta on puoluesihteerin paikalle, paikkaa tavoittelee yhdeksän ehdokasta. Puheenjohtajakisaan on ilmoittautunut kuusi ehdokasta, josta kaksi on kansanedustajia. Viisi muuta kansanedustajaa on ehdolla varapuheenjohtajistoon. Puheenjohtajaksi hakevat kansanedustajista Riikka Purra ja Sakari Puisto. Heidän kanssaan kisaavat Zara Villikka Kotkasta, Ossi Tiihonen Lohjalta, Kristiina Ilmarinen Salosta... The post Kaksikymmentäviisi ennakkoilmoittautunut PS-puoluekokouksen henkilövaaleihin appeared first on Suomen Uutiset.

 • ”Tohtori Tuho” varoittaa inflaation, nollakasvun ja velkakriisin yhdistelmästä. Onko uhka todellinen?
  on 26/07/2021 at 07:19

  Finanssikriisin ennustanut ekonomisti Nouriel Roubini kirjoittaa talouden nollakasvun, inflaation ja velkakriisin ongelmallisesta yhdistelmästä. Suomen Uutiset kysyy kahdelta suomalaiselta talousasiantuntijalta, onko tällainen uhka todellinen. Tohtori Tuhona tunnetun Nouriel Roubinin mukaan talous on vaarassa ajautua suuriin ongelmiin ikään kuin hidastetun elokuvan tavoin. Syy tähän on löysä rahapolitiikka ja löysä valtioiden talouspolitiikka eli finanssipolitiikka. Roubinin mukaan talouden romahtaessa... The post ”Tohtori Tuho” varoittaa inflaation, nollakasvun ja velkakriisin yhdistelmästä. Onko uhka todellinen? appeared first on Suomen Uutiset.

 • Halla-ahon puhe meni Ohisalon tunteisiin: Sisäministeri kirjoittaa outoja someväitteitä vähemmistöryhmien kimppuun hyökkäämisestä ja terrorismista – omatkin seuraajat oikovat virheitä
  on 14/07/2021 at 14:18

  Vihreän sisäministerin perussuomalaisten puheenjohtajaan kohdistamaa viestintää voi pitää vihapuheena. Kontekstissaan purkauksen voi nähdä ristiriitaisena, sillä kaikista puolueista kenties juuri vihreät on tähän saakka pitänyt eniten esillä vihapuheen vastustamista. Perussuomalaisten väistyvän puheenjohtajan Jussi Halla-ahon SuomiAreenalla maanantaina MTV-kanavalla esittämä puhe herättää kiihkeitä tunteita poliittisessa vasemmistossa. Puheessaan Halla-aho nosti esille kulttuurivallankumouksen, joka muun muassa nakertaa sananvapautta niin sanotun... The post Halla-ahon puhe meni Ohisalon tunteisiin: Sisäministeri kirjoittaa outoja someväitteitä vähemmistöryhmien kimppuun hyökkäämisestä ja terrorismista – omatkin seuraajat oikovat virheitä appeared first on Suomen Uutiset.