Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Valtakunnansyyttäjä pyytää eduskunnan suostumusta asettaa kansanedustaja Juha Mäenpää syytteeseen
  on 23/01/2020 at 11:09

  Valtakunnansyyttäjä on pyytänyt eduskunnalta suostumusta saada asettaa kansanedustaja Juha Mäenpää (ps.) syytteeseen tämän eduskunnassa pitämän puheenvuoron takia. On melko epätodennäköistä, että eduskunnan lupa syytteeseen asettamiselle heltiäisi, sillä se vaatii viiden kuudesosan enemmistön. Eduskunta tiedottaa, että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on pyytänyt eduskunnalta suostumusta saada asettaa kansanedustaja Juha Mäenpää syytteeseen hänen eduskunnan täysistunnossa kesäkuussa 2019 käyttämänsä puheenvuoron... The post Valtakunnansyyttäjä pyytää eduskunnan suostumusta asettaa kansanedustaja Juha Mäenpää syytteeseen appeared first on Suomen Uutiset.

 • Halla-aho: Kasvavat liikkumiskustannukset ovat pois kaikesta muusta – ”Sähköauto on ratkaisu vain niille, joilla on millä mällätä”
  on 23/01/2020 at 08:54

  Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho toteaa, että hallituksen kaavailemat ilmastotoimet ovat poliittisesti ongelmattomia vain vihreille ja vasemmistolle, koska lasku lankeaa muiden kuin niiden kannattajien maksettavaksi. Vuoden 2020 ensimmäisellä tuumaustunnilla teemana oli punavihreä ilmastopolitiikka. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi samalla perussuomalaisten ilmastopoliittisista linjauksista. Halla-aho totesi, että sähköauto on ratkaisu vain niille, joilla on ”millä mällätä.” – Tosiasia... The post Halla-aho: Kasvavat liikkumiskustannukset ovat pois kaikesta muusta – ”Sähköauto on ratkaisu vain niille, joilla on millä mällätä” appeared first on Suomen Uutiset.

 • Halla-aho: Polttoaineiden hinnan nousu ei vaikuta autoilun määrään eikä näin ollen päästöihin – ”Se on pelkkää rahastusta”
  on 23/01/2020 at 08:35

  Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mukaan ongelmana sekä suomalaisessa että yleensäkin länsieurooppalaisessa ajattelussa on se, että ilmastotekona pidetään itsensä kurittamista ja syyllistämistä. – Ei tämä ehkäise ilmastonmuutosta. Se, että teini-ikäiset kärsivät ilmastoahdistuksesta, ei ehkäise ilmastonmuutosta. Ilmastonmuutosta torjutaan sellaisella kokonaisvaltaisella politiikalla, joka globaalisti vähentää nettopäästöjä ja ohjaa teollisuutta ja liikennettä kohti vastuullisia toimintatapoja. Tehtaan piippu Suomessa on... The post Halla-aho: Polttoaineiden hinnan nousu ei vaikuta autoilun määrään eikä näin ollen päästöihin – ”Se on pelkkää rahastusta” appeared first on Suomen Uutiset.

 • Suhteellisuudentajua ilmastopolitiikkaan – Halla-aho: ”Punavihreän hallituksen suuruudenhullut kansalliset tavoitteet ovat epäoikeudenmukaisia ja ilmaston kannalta merkityksettömiä”
  on 23/01/2020 at 08:20

  Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mukaan ilmastonmuutosta torjutaan tehokkaimmin kokonaisvaltaisella politiikalla, joka globaalisti vähentää nettopäästöjä ja ohjaa teollisuutta ja liikennettä kohti vastuullisia toimintatapoja. – Ihmisten kurittaminen ja syyllistäminen ei auta. Päättäjien on huolehdittava myös siitä, että Suomessa on mahdollista elää, liikkua, yrittää ja tehdä työtä. Jos nämä edellytykset tärvellään, loppuu myös Suomen ja suomalaisten kyky tehdä... The post Suhteellisuudentajua ilmastopolitiikkaan – Halla-aho: ”Punavihreän hallituksen suuruudenhullut kansalliset tavoitteet ovat epäoikeudenmukaisia ja ilmaston kannalta merkityksettömiä” appeared first on Suomen Uutiset.

 • Tynkkynen vetoaa äänestäjiin kansliapäällikön nimittämisskandaalissa: ”Tarvitaan kovaa painetta kansalaisten osalta, ettei hallitus suostu Ohisalon suhmurointiin”
  on 23/01/2020 at 07:48

  Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen ottaa vahvasti kantaa sisäministeri Maria Ohisalon (vihr.) aikomukseen esittää esittää puoluesisartaan Kirsi Pimiää sisäministeriön kansliapäälliköksi. Sebastian Tynkkynen julkaisi eilen Facebook-sivullaan videon, jossa hän vetoaa laajasti suomalaisiin ja koko puoluekenttään estämään vääryyden tapahtumisen. – Yhtä Suomen valtion tärkeimmistä ja korkeimmista turvallisuuteen liittyvistä viroista ollaan parhaillaan täyttämässä. Sisäministeriö vastaa Suomessa maahanmuutosta, poliisista ja... The post Tynkkynen vetoaa äänestäjiin kansliapäällikön nimittämisskandaalissa: ”Tarvitaan kovaa painetta kansalaisten osalta, ettei hallitus suostu Ohisalon suhmurointiin” appeared first on Suomen Uutiset.