Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Halla-aho: Polttoaineveron korotus on pelkkää rahastusta, suurten kaupunkien ulkopuolella ihmisillä ei ole mahdollisuutta vähentää autoilua
  on 06/08/2020 at 14:04

  Jussi Halla-aho muistutti työmiehen tuumaustunnilla, että Suomessa autoliikenteelle on pitkien etäisyyksien ja harvan asutuksen vuoksi harvinaisen vähän vaihtoehtoja. ”Jo ennen veronkorotusta bensiinivero oli Suomessa EU:n kolmanneksi korkein ja diesel-vero neljänneksi korkein. Suomalainen maksaa bensiinilitrastaan 70 prosenttia veroa. Rahat kipataan koronaelvytyksen nimissä Espanjaan, jossa vero on alle 50 prosenttia ja Puolaan, jossa se on alle 40... The post Halla-aho: Polttoaineveron korotus on pelkkää rahastusta, suurten kaupunkien ulkopuolella ihmisillä ei ole mahdollisuutta vähentää autoilua appeared first on Suomen Uutiset.

 • Halla-aho: Edustaako Marinin hallitus Suomea Brysselissä vai Brysseliä Suomessa?
  on 06/08/2020 at 13:33

  Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho toteaa, että 750 miljardin elpymisrahastolla lääkitään eteläisten EU-jäsenmaiden rakenteellisia ongelmia, jotka eivät edes liity koronaan vaan pitkäaikaiseen huonoon taloudenpitoon. Hän pitää koronaa pelkkänä keppihevosena, jonka avulla komissio toteuttaa tulonsiirtounionia ja velkaunionia. Hän puntaroi myös sitä, kenen etuja pääministeri Sanna Marin oikein ajaa jyrätessään Suomen perustuslaillisesti ongelmalliseen elpymisrahastoon. EU-maiden johtajien sopimasta, 750... The post Halla-aho: Edustaako Marinin hallitus Suomea Brysselissä vai Brysseliä Suomessa? appeared first on Suomen Uutiset.

 • Halla-aho: Ministerit reagoivat ristiriitaisesti poliittiseen väkivaltaan – ”Vaikea välttyä johtopäätökseltä, että kaikkien henki ei päättäjien silmissä ole yhtä arvokas”
  on 06/08/2020 at 09:22

  Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ihmettelee poliitikkojen ja myös median vaihtelevaa suhtautumista väkivaltatapauksiin. ”Ehkä kaikki väkivalta, tai kaikkiin kohdistuva väkivalta, ei ole yhtä vakavaa”, Halla-aho pohtii. Työmiehen tuumaustunnilla puhunut Halla-aho nosti ensin esille tapauksen, jossa perussuomalaisten Keski-Suomen piirin vaalipäällikkö ja Jämsän kaupunginvaltuutettu yritettiin poliisin epäilyn mukaan murhata kotonaan nyrkkejä ja astaloita käyttäen heinäkuussa. -Vaikka on toki... The post Halla-aho: Ministerit reagoivat ristiriitaisesti poliittiseen väkivaltaan – ”Vaikea välttyä johtopäätökseltä, että kaikkien henki ei päättäjien silmissä ole yhtä arvokas” appeared first on Suomen Uutiset.

 • Putkonen: Kellahtaako Marinin hallitus turvemättääseen?
  on 06/08/2020 at 09:17

  Perusuomalaisten työmies Matti Putkonen arvioi, että jos muut hallituspuolueet antautuvat vihreiden turveuhittelun edessä, Marininin hallituksesta tulee rampa ankka. ”On mielenkiintoista nähdä, pompottelevatko vihreät hallitusta mielin määrin lähtöuhkauksella”, Putkonen sanoo. Putkonen pohdiskeli torstaina työmiehen tuumaustunnilla, onko Sanna Marinin hallitus nyt kellahtamassa turvemättääseen. – Näin lienee käymässä, sillä vihreät ovat aloittaneet systemaattisen vyörytyksen. Enää ei riitä hallitusohjelmaan... The post Putkonen: Kellahtaako Marinin hallitus turvemättääseen? appeared first on Suomen Uutiset.

 • Vallin: ”Mitään faktoihin perustuvia syitä Suomen korkeille autoilun veroille ei ole olemassa – järkevintä talouspolitiikkaa olisi alentaa autoilun verotusta esimerkiksi Viron tasolle”
  on 05/08/2020 at 16:15

  Autoilun verotus on erityisen epäoikeudenmukaista pienituloisia ihmisiä kohtaan, koska autoiluverot ovat tasaveroja. Näin kirjoittaa Veikko Vallin, perussuomalaisten kansanedustaja. Hän ottaa asiaan kantaa Tamperelainen-lehden kolumnissaan. Kummallisimpana Vallin pitää sitä, että Suomi verottaa kovalla kädellä sekä auton hankintaa että auton käyttöä. Näin tapahtuu vain harvoissa Euroopan maissa. – Koko ajan kalliimmaksi käyvät kuljetuskustannukset siirtyvät tuotteiden hintoihin. Suomesta... The post Vallin: ”Mitään faktoihin perustuvia syitä Suomen korkeille autoilun veroille ei ole olemassa – järkevintä talouspolitiikkaa olisi alentaa autoilun verotusta esimerkiksi Viron tasolle” appeared first on Suomen Uutiset.