Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Naton Madridin kokous oli viesti entistä vaarallisemmasta maailmasta
  on 30/06/2022 at 10:22

  Naton Madridin huippukokous päättyi torstaina ja sen suurin saavutus oli yhteisrintama Venäjän akuuttia ja kasvavaa uhkaa vastaan. Laajeneva Nato ei halua sotaa mutta jäsenvaltiot ovat yhdessä valmiina, jos pahin käy toteen. Naton johtajat nimesivät keskiviikkona Venäjän merkittävimmäksi ja suoraksi uhaksi puolustusliiton rauhalle sekä turvallisuudelle. Samalla Nato-maat kutsuivat Suomen ja Ruotsin virallisesti liiton jäseniksi ratifiointiprosessin jälkeen.... The post Naton Madridin kokous oli viesti entistä vaarallisemmasta maailmasta appeared first on Suomen Uutiset.

 • Paunio: Punavihreä itsepetoskupla on puhkeamassa Euroopassa – milloin Suomessa?
  on 29/06/2022 at 14:29

  Oslon terroriteon jälkimainingeissa punavihreät ajattelijat muualla maailmassa ovat alkamassa myöntää, että islamisaatio on vaara länsimaiselle elämäntavalle. Suomessa tätä ei olla vielä valmiita myöntämään. – Woke on tullut tiensä päähän molemmin puolin Atlanttia, kirjoittaa perussuomalaisten Mikko Paunio blogissaan. – Demokraatit USA:ssa ovat jo sisällissodassa ja toinen puoli demokraateista ei halua olla missään tekemisissä wokeväen kanssa, koska... The post Paunio: Punavihreä itsepetoskupla on puhkeamassa Euroopassa – milloin Suomessa? appeared first on Suomen Uutiset.

 • Halla-aho: Suomalaiset maksavat bensiinistä toiseksi eniten ja dieselistä eniten koko Euroopassa – vaikka suomalaisten käteen jäävät ansiot ovat itäeurooppalaisella tasolla
  on 29/06/2022 at 13:51

  Polttoaineen hinta on syytä suhteuttaa ihmisten käytettävissä oleviin tuloihin. Palkkataso, verotuksen taso ja elinkustannukset huomioiden Suomen tilanne on vielä käsittämättömämpi kuin miltä se pelkkää litrahintaa katselemalla näyttää, kirjoittaa perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho. Jussi Halla-aho listaa Facebookissa bensan hintoja eri Euroopan maissa. – Vuonna 2021 elinkustannuksilla korjattu nettokeskipalkka oli Suomea korkeampi seuraavissa Euroopan maissa. Suluissa 95-bensiinin... The post Halla-aho: Suomalaiset maksavat bensiinistä toiseksi eniten ja dieselistä eniten koko Euroopassa – vaikka suomalaisten käteen jäävät ansiot ovat itäeurooppalaisella tasolla appeared first on Suomen Uutiset.

 • Valtava rahoitusvaje hyvinvointialueilla – Purra: Hallituksen suuri sotepuhallus
  on 29/06/2022 at 12:03

  Eduskunta käsitteli tiistaina soteuudistuksen uutta rahoituslakia, jolla oli määrä täsmentää ja korjata rahoitukseen liittyviä ongelmia. Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kuvasi hyvinvointialueiden kroonista rahoitusvajetta, josta perussuomalaiset ovat puhuneet pitkään. – Soteuudistusta koskeva lainsäädäntö kiirehdittiin vuosi sitten läpi eduskunnassa, ja se on edelleen keskeisiltä osin puutteellinen. Erityisesti rahoituksen osalta puutteet ovat vakavia, ja tämä valittu rahoitusmalli heikentää... The post Valtava rahoitusvaje hyvinvointialueilla – Purra: Hallituksen suuri sotepuhallus appeared first on Suomen Uutiset.

 • Huopainen: Loputtoman vihapuhe-jankkaamisen tarkoituksena on tukkia suomalaisten suut ja kohota arvostelun yläpuolelle
  on 29/06/2022 at 08:31

  KOMMENTTI | Juhani Huopainen (ps.) kirjoittaa vihapuheesta. Ääliövasemmalla (lasken huuhaatieteiden tutkijat ja kovempien tieteiden spedet tutkijat tähän sakkiin) on näköjään keksitty spinnata, että kaikki ikävä johtuu Vihasta, ja Vihapuhe synnyttää Vihaa. Siksi Vihapuhe, jonka määrittelyvallan tämä kööri haluaa varata itselleen ja käyttää sitä epäsymmetrisesti, tulee heidän mielestään kieltää, ja Vihapuhujat ja -tahot joko tuhota, estää,... The post Huopainen: Loputtoman vihapuhe-jankkaamisen tarkoituksena on tukkia suomalaisten suut ja kohota arvostelun yläpuolelle appeared first on Suomen Uutiset.