Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • PS:n aiheet kyselytunneilla: al-Holi, johtajien palkkiot, bensavero, siirtolaiset, ulkomainen työvoima, perhepolitiikka, poliisit, sananvapaus, turvapaikkaoikeusruuhka sekä hoitajamitoitus kahdesti
  on 16/11/2019 at 17:16

  Kokoomuksen äänenkannattaja Verkkouutiset väitti perjantaina julkaistussa jutussaan, että ”Eduskunnan kyselytunti on nyt PS:n kyselytunti maahanmuutosta”. Kokoomusmedia ohjailee lukijoitaan sekä suomalaista mediakenttää ajatukseen, etteivät perussuomalaiset juuri keskustele eduskunnan kyselytunnilla muusta aiheesta kuin maahanmuutosta, ja että tämä olisi paheksuttavaa. Suomen Uutiset selvitti, mistä tämän vuoden kyselytunneilla on oikeasti puhuttu. Kävi ilmi, että kokoomuksen väitteellä ei ole pohjaa.... The post PS:n aiheet kyselytunneilla: al-Holi, johtajien palkkiot, bensavero, siirtolaiset, ulkomainen työvoima, perhepolitiikka, poliisit, sananvapaus, turvapaikkaoikeusruuhka sekä hoitajamitoitus kahdesti appeared first on Suomen Uutiset.

 • Ruotsidemokraatit nyt suurin puolue – sosialidemokraattien hegemonia päättyi Ruotsissa
  on 15/11/2019 at 15:37

  Ruotsidemokraatit teki poliittista historiaa noustessaan sosialidemokraattien ohi Ruotsin suurimmaksi puolueeksi. Aftonbladetin mittauksessa ruotsidemokraatteja kannattaa 24 prosenttia äänioikeutetuista ja demareita enää runsaat 22 prosenttia. Puheenjohtaja Jimmie Åkesson on ottaa ruotsidemokraattien lukemat rauhallisesti, valtiomiehen ottein. – Olemme kaiken syksyä lähestyneet sosialidemokraatteja, joten ykköstila ei ollut yllätys, sanoo Åkesson. Hän perustelee menestystä sillä, että puolue on puhunut kansalaisten... The post Ruotsidemokraatit nyt suurin puolue – sosialidemokraattien hegemonia päättyi Ruotsissa appeared first on Suomen Uutiset.

 • Mäkynen: Suomen puolustusratkaisut uhkaavat jäädä ajastaan jälkeen
  on 15/11/2019 at 10:31

  Perussuomalaisten kansanedustaja Jukka Mäkynen on jättänyt toimenpidealoitteen puolueettoman selvitystyöryhmän perustamiseksi pohtimaan Suomen puolustusratkaisuja. – Suomessa on paljon asiantuntemusta ja hyvin perusteltuja näkemyksiä Suomen puolustusratkaisujen uusimiseksi. Nämä näkemykset jäävät usein puoluepolitiikan jalkoihin ja moni sotilasasiantuntija on ollut erityisesti viimevuodet huolissaan siitä, että osa tällä hetkellä suunnitteilla olevista puolustushankkeista eivät ole paras mahdollinen ratkaisu vastaamaan Suomen puolustuksellisiin... The post Mäkynen: Suomen puolustusratkaisut uhkaavat jäädä ajastaan jälkeen appeared first on Suomen Uutiset.

 • Immonen EIT:n tuomiosta: Ikävä tapaus, mutta Suomi ei voi koskaan täysin aukottomasti varmistaa kenenkään palautetun ihmisen turvallisuutta
  on 14/11/2019 at 18:01

  Tänään uutisoitiin Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) ratkaisusta, jossa se katsoi Suomen rikkoneen kahta ihmisoikeus­sopimuksen ydinartiklaa palauttamalla Irakiin hengenvaarassa olleen miehen. Mies surmattiin Bagdadissa kolmen viikon kuluttua paluusta. – Kyseinen tapaus on toki valitettava ja ikävä. Samalla täytyy kuitenkin muistaa, ettei Suomi voi koskaan täysin aukottomasti varmistaa kenenkään palautetun ihmisen turvallisuutta. Jopa muilla kuin turvapaikanhakijoilla on aina... The post Immonen EIT:n tuomiosta: Ikävä tapaus, mutta Suomi ei voi koskaan täysin aukottomasti varmistaa kenenkään palautetun ihmisen turvallisuutta appeared first on Suomen Uutiset.

 • Hallinto-oikeudet ruuhkautuneet ulkomaalaisasioista – Perussuomalaiset: ”Loputon rahan kippaaminen on lopetettava”
  on 14/11/2019 at 14:52

  Perussuomalaiset penäsivät hallitukselta keinoja suullisella kyselytunnilla hallinto-oikeuksien ruuhkien ehkäisemiseksi. Erityisesti ulkomaalaisasiat rasittavat hallinto-oikeuksia. Itä-Suomen hallinto-oikeuteen on tänä vuonna saapunut 47 prosenttia enemmän turvapaikka-asioita kuin vuonna 2018. Korkeimpaan hallinto-oikeuteen vuonna 2017 saapuneista asioista noin 60 prosenttia oli ulkomaalaisasioita. Ministerillä väärä käsitys Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) totesi lakivaliokunnan julkisessa kuulemisessa viime viikolla, ettei turvapaikka-asioiden käsittely ole vaikuttanut... The post Hallinto-oikeudet ruuhkautuneet ulkomaalaisasioista – Perussuomalaiset: ”Loputon rahan kippaaminen on lopetettava” appeared first on Suomen Uutiset.