Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Kansanedustaja Junnilan mukaan perussuomalaiset käyttää vahvaa vaikutusvaltaa: ”Juuri nyt kaikki puolueet asemoivat itseään suhteessa perussuomalaisiin”
  on 13/09/2019 at 15:59

  Uusi kansanedustaja Vilhelm Junnila on laajasti perehtynyt työ-, eläke- ja yrityslainsäädäntöön sekä veropolitiikkaan. Junnila olisikin valmis maltillisesti keventämään ansio- ja pääomatuloverotusta. Yrittäjätaustainen kansanedustaja harmittelee sitä, että verovaroja hupenee nykyään yhä enemmän yhteiskunnan ydintehtävien ulkopuoliseen toimintaan. Naantalilainen Vilhelm Junnila nousi toisella yrittämällään eduskuntaan Varsinais-Suomen vaalipiiristä. Junnila keräsi peräti 10 788 ääntä, joten äänestäjien tuki oli erittäin... The post Kansanedustaja Junnilan mukaan perussuomalaiset käyttää vahvaa vaikutusvaltaa: ”Juuri nyt kaikki puolueet asemoivat itseään suhteessa perussuomalaisiin” appeared first on Suomen Uutiset.

 • llmastoaktivistit seilasivat joukolla tutkimaan sulavaa Arktista – juuttuivat jäihin
  on 13/09/2019 at 13:45

  Ms Malmo -laiva oli lastattu pullolleen ilmastonmuutoksesta huolissaan olevilla matkustajia, kun se suunnisti kohti Arktista syyskuun alussa. Mukana oli 16 mielensä pahoittanutta sisältäen ilmastonmuutosta dokumentoivan kuvausryhmän. Reissu päättyi nolosti jo manner-Norjan ja Pohjoisnavan puolivälissä. Ms Malmo juuttui nimittäin jäihin Huippuvuorten vesillä. Aktivistit pelastettiin helikopterilla Ilmastonmuutostaistelijat, kuten Maritime Bulletin kyseisen aluksen matkustajia nimittää, pelastettiin vaikeissa olosuhteissa... The post llmastoaktivistit seilasivat joukolla tutkimaan sulavaa Arktista – juuttuivat jäihin appeared first on Suomen Uutiset.

 • Hollanti joutunee leikkaamaan eläkkeitään EKP:n korkopolitiikan vuoksi
  on 13/09/2019 at 06:28

  Hollanti on uutistoimisto Reutersin mukaan lähettänyt keskiviikkona virallisen kirjeen Euroopan keskuspankille. Kirjeessä Hollanti kritisoi voimakkain sanoin EKP:n rahapolitiikkaa. Hollannin parlamentin mukaan EKP myötäilee Etelä-Euroopan pankkeja ja samalla mätkii Hollannin eläkejärjestelmää. Maa joutunee leikkaamaan eläkkeitä ensi vuonna. Torstaina EKP viritti rahapolitiikkaansa juuri päinvastaiseen suuntaan kuin mitä Hollanti oli toivonut. EKP laski talletuskorkoaan -0,5 prosenttiin. Laskua oli... The post Hollanti joutunee leikkaamaan eläkkeitään EKP:n korkopolitiikan vuoksi appeared first on Suomen Uutiset.

 • Ranne: Ilmastopolitiikka vie suomalaisilta työt ja rahat
  on 12/09/2019 at 15:45

  – Hallitusohjelmasta ja Suomen ilmastopolitiikasta puuttuu kaikki realismi, perussuomalaisten kansanedustaja, diplomi-insinööri Lulu Ranne lataa. Vienti ei kestä eivätkä ihmisten rahat riitä toteuttamaan hallitusohjelman ja ilmastovuosikertomuksen kuvaamaa politiikkaa. – Tämän tien päässä odottavat suomalaisten energiaköyhyys ja hyvinvointitappiot, sanoo perussuomalaisten kansanedustaja Lulu Ranne. Verokiila halvaannuttaa talouden Julkinen talous ja maamme hyvinvoinnin ylläpitäminen ovat täysin riippuvaisia yrityksistä ja... The post Ranne: Ilmastopolitiikka vie suomalaisilta työt ja rahat appeared first on Suomen Uutiset.

 • Hallitus kierteli kysymystä hoitajamitoituksen rahoittamisesta – Perussuomalaiset: Käsittämätöntä sumutusta
  on 12/09/2019 at 14:37

  Perussuomalaiset hiillosti tänään hallitusta suullisella kyselytunnilla hoitajamitoituslupauksen pettämisestä. Pääministeri Antti Rinne (sd.) totesi eilen, että SDP:n ennen vaaleja lupaamaa ja jopa hallitusohjelmaan kirjattua hoitajamitoitusta ei käytännössä voida toteuttaa, sillä rahaa ei ole. – Eikös hallitusohjelman lupaus ollut säätää hoivahenkilöstön sitovasta vähimmäismitoituksesta (0,7) ympärivuorokautisen hoivan yksiköissä? perussuomalaisten kansanedustaja Minna Reijonen huomautti. Reijonen totesi, että hoitajia tarvitaankin... The post Hallitus kierteli kysymystä hoitajamitoituksen rahoittamisesta – Perussuomalaiset: Käsittämätöntä sumutusta appeared first on Suomen Uutiset.