Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Saksa aikoo sulkea rajansa koronan takia – myös turvapaikanhakijoilta
  on 27/03/2020 at 19:36

  Saksa on päättänyt tiukentaa rajaturvallisuuttaan koronaviruksen takia. Sisäministeri on määrännyt, että jatkossa myös turvapaikanhakijoiden pääsy maahan estetään. Sisäministeri Horst Seehofer (CSU) on määrännyt, että jatkossa Saksaan pyrkivät turvapaikanhakijat pikakäännytetään suoraan rajalta, uutisoi Focus-lehti. Tähän asti koronapandemian vuoksi määrätyt maahantulorajoitukset eivät ole koskeneet turvapaikanhakijoita. Uuden käytännön taustalla on Saksan pahentunut koronatilanne. Tämän vuoksi Euroopan ulkopuolisista maista... The post Saksa aikoo sulkea rajansa koronan takia – myös turvapaikanhakijoilta appeared first on Suomen Uutiset.

 • Suojaako huivi, astiapyyhe tai kasvoille kiedottu t-paita koronavirukselta? Cambridge-tutkimus selvitti
  on 27/03/2020 at 17:28

  Suomessa on koronaviruksen myötä käyty keskustelua siitä, keiden pitäisi käyttää hengityssuojaimia ja onko niistä hyötyä. Suojainpulan johdosta netti on täynnä ohjeita kotitekoisten kasvosuojusten valmistamisesta. Cambridgen yliopiston tutkijat ovat testanneet erilaisista kodin materiaaleista valmistettujen suojusten tehoa. Esimerkiksi joka kodista löytyvä tavallinen astiapyyhe osoittautui suodatusteholtaan hyvin tehokkaaksi. Itä-Aasiassa hengityssuojainten pitäminen on monille arkipäivää lähinnä ilmansaasteiden takia. Koronapandemian... The post Suojaako huivi, astiapyyhe tai kasvoille kiedottu t-paita koronavirukselta? Cambridge-tutkimus selvitti appeared first on Suomen Uutiset.

 • Junnila: ”On käsittämätöntä, miten kaikenlaiset someprofessorit oikein kilpailevat, miten voivat vaikeuttaa taudin torjuntatoimia”
  on 27/03/2020 at 17:18

  Suomalaiset ovat huolissaan terveydestään, turvallisuudestaan ja taloudestaan. Monet pelkäävät tartuntaa, joka on maailmalla ja meillä johtanut kuolemaan. Monet ovat huolissaan läheisistä ja ystävistä. Yhtä lailla kansalaiset ovat huolissaan toimeentulostaan ja yhteiskunnan tuottamien palveluiden saatavuudesta. Elämme poikkeustilanteessa, jossa tavallinen elämä on vaarantunut, muistuttaa perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila. – Siksi onkin käsittämätöntä, miten kaikenlaiset someprofessorit oikein kilpailevat,... The post Junnila: ”On käsittämätöntä, miten kaikenlaiset someprofessorit oikein kilpailevat, miten voivat vaikeuttaa taudin torjuntatoimia” appeared first on Suomen Uutiset.

 • Tynkkynen vaatii: ”Riskiryhmien keskellä työskentelevät kotikaranteeniin vapaa-ajallaan”
  on 27/03/2020 at 13:48

  Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen vaatii hoiva-alan ja terveydenhuollon henkilökuntaa pysyttelemään koronaepidemian aikana kotikaranteenia vastaavissa oloissa vapaa-ajallaan. Tynkkynen jätti perjantaina eduskunnassa toimenpidealoitteen, jossa hän edellyttää hallitukselta toimia määräyksen antamiseksi. – Koronaepidemia asettaa erityisesti vanhainkodeissa ja vammaisten hoitoyksiköissä asuvien riskiryhmäläisten hengen alttiiksi tälle vaaralliselle virukselle. Meidän tulisi huolehtia siitä, että virus ei pääse leviämään näihin palveluyksiköihin ja jyllätessään... The post Tynkkynen vaatii: ”Riskiryhmien keskellä työskentelevät kotikaranteeniin vapaa-ajallaan” appeared first on Suomen Uutiset.

 • Juvonen: Sikainfluenssasta ei sittenkään opittu – hengityskonepula oli jo silloin tiedossa
  on 27/03/2020 at 13:24

  Koronavirusepidemian aiheuttamat laajamittaiset ongelmat tehohoitopaikkojen ja tarvittavien hoitotarvikkeiden riittävyydestä ovat nousseet esille niin Suomessa kuin maailmallakin. Suomessa tilanne ei kuitenkaan ole tullut yllätyksenä, vaan ongelmat on tiedetty jo vuosia. Tiedosta huolimatta ongelmia ei ole ratkaistu, eikä tarvittavaa varautumista yllättävään kriisitilanteeseen ole tehty. Jo vuonna 2009 H1N1-sikainfluessaepidemian aikaan käytiin laajamittaista keskustelua muun muassa hengityskoneiden vähäisestä määrästä.... The post Juvonen: Sikainfluenssasta ei sittenkään opittu – hengityskonepula oli jo silloin tiedossa appeared first on Suomen Uutiset.