Perussuomalaiset

Perussuomalaiset r.p., Sannfinländarna r.p.


Rekisteröity 13.10.1995.
Osoite: Yrjönkatu 8-10 B, 25, 00120 Helsinki
Puh. (09) 020 7430 800 Fax (09) 020 7430 801
puoluetoimisto(at)perussuomalaiset.fi
www.perussuomalaiset.fi

 • Perussuomalaiset vaatii hallitukselta: Kansalaisten ostovoimaa ja yritysten kilpailukykyä parannettava – ilmastotavoitteet laskettava muiden EU-maiden tasolle
  on 19/04/2021 at 14:07

  Perussuomalaiset esittää budjettineuvotteluihin valmistautuvalle hallitukselle työllisyystoimien ja koronaelvytyksen yhdistämistä. Kokonaisuuteen kuuluu esimerkiksi asumisen ja autoilun halpuuttaminen, suomalaisen työn ja yrittäjyyden ensisijaisuus sekä ulosotossa olevien aseman helpottaminen. Hallituksen valmistautuessa budjettineuvotteluihin, perussuomalaiset tuo esille oman isänmaallisen vaihtoehdon. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio sanoo, että olennaista on varsinkin työllisyyden nostaminen ja julkisen talouden tasapainottaminen velkaantumisen katkaisemiseksi. – Perussuomalaiset... The post Perussuomalaiset vaatii hallitukselta: Kansalaisten ostovoimaa ja yritysten kilpailukykyä parannettava – ilmastotavoitteet laskettava muiden EU-maiden tasolle appeared first on Suomen Uutiset.

 • Ranne: Hallituksen talouspolitiikkaan tarvitaan täyskäännös – ”Velkaelvytyksen sijaan välttämättömät elvytystoimet toteutettava työn verotusta ja verokiilaa pienentämällä”
  on 19/04/2021 at 11:51

  Kansanedustaja Lulu Ranne sanoo, että Suomen talous voidaan tasapainottaa talouspolitiikan määrätietoisella muutoksella. – Suomella on erinomaiset mahdollisuudet suorittaa julkisen talouden useiden miljardien tuottavuusloikka, jolla sekä katetaan kestävyysvaje muutamassa vuodessa, että turvataan keskeisten hyvinvointipalveluiden rahoitus, kunhan vain keskitytään perusasioihin, jotka palvelevat suomalaisten hyvinvointia, turvallisuutta ja tulevaisuutta. Hallituksen puoliväliriiheltä odotetaan uskottavia linjauksia siitä, miten ja millä aikataululla... The post Ranne: Hallituksen talouspolitiikkaan tarvitaan täyskäännös – ”Velkaelvytyksen sijaan välttämättömät elvytystoimet toteutettava työn verotusta ja verokiilaa pienentämällä” appeared first on Suomen Uutiset.

 • Perussuomalaiset: Sote-uudistus vaarantaa oppilashuollon palvelut
  on 19/04/2021 at 09:40

  Eduskunnan sivistysvaliokunta sai viime viikolla sote-lausuntonsa valmiiksi ensimmäisenä valiokuntana. Osana sote-uudistusta psykologit ja kuraattorit siirtyisivät pois kunnista osaksi perustettavia hyvinvointialueita. Sivistysvaliokunnan perussuomalaiset Sanna Antikainen, Kaisa Juuso ja Ari Koponen jättivät lausuntoon eriävän mielipiteen. Perussuomalaiset katsovat, että siirto vaarantaisi oleellisesti opiskelijahuollon palvelujen yhdenvertaisen saatavuuden. Jotta palvelut ovat saavutettavissa lähellä ja oikea-aikaisesti, tulisi opiskeluhuollon toimitilat säilyttää jatkossakin... The post Perussuomalaiset: Sote-uudistus vaarantaa oppilashuollon palvelut appeared first on Suomen Uutiset.

 • Putkonen: Maailman kunnianhimoisin ilmastopolitiikka tarkoittaa sitä, että tavallisilta suomalaisilta loppuvat rahat
  on 19/04/2021 at 09:06

  Mitä pidempään haihattelemme maailman kunnianhimoisimman ilmastopolitiikan parissa, sitä pahempaan kriisiin ajamme Suomen, perussuomalaisten työmies Matti Putkonen sanoi maanantain tuumaustunnilla. Pääministeri Sanna Marinin hallituksen tavoitteena on ennennäkemättömän kunnianhimoiset ilmastotoimet, joiden osana hallitus pyrkii ”luomaan polun” hiilineutraaliin Suomeen vuoteen 2035 mennessä. Harvemmin on pohdittu, mitä tämä tarkoittaa tavan kansalaisen elämän kannalta. Perussuomalaisten työmies Matti Putkonen kuitenkin muistuttaa,... The post Putkonen: Maailman kunnianhimoisin ilmastopolitiikka tarkoittaa sitä, että tavallisilta suomalaisilta loppuvat rahat appeared first on Suomen Uutiset.

 • Halla-aho: keskusta käy taistelua olemassaolostaan
  on 18/04/2021 at 17:56

  Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) analysoi poliittista tilannetta. Halla-aho kirjoittaa: Keskustan heikko kannatus ei johdu yksittäisistä epäonnistumisista tai varsinkaan henkilöistä. Puolueelta yksinkertaisesti loppuvat äänestäjät maaseudun tyhjenemisen, väestön ikääntymisen ja peruskannattajakunnan pettymysten vuoksi. Viimeksi mainitut ovat huomanneet, että keskusta ei ole ratkaisu maaseudun ongelmiin, ja toisaalta perussuomalaiset ovat konservatiivisena ja kansallismielisenä puolueena todellinen vaihtoehto. On siis realistinen... The post Halla-aho: keskusta käy taistelua olemassaolostaan appeared first on Suomen Uutiset.