Sininen tulevaisuus

Sininen tulevaisuus r.p., Blå framtid r.p.


Rekisteröity 15.11.2017
Osoite: PL 214, 00101 Helsinki
info(at)sininentulevaisuus.fi
www.sininentulevaisuus.fi

Sininen tulevaisuus Siniset turvaa! Tutustu perhepuolueeseen, joka tahtoo uudistaa politiikkaa.

 • Uusimaa eristetään – nyt ei saa toimia itsekkäästi
  by Tiina Ahva on 27/03/2020 at 15:34

  Kirjoitus 27.3.2020 Koronavirus on hallituksemme suosiollisella avustuksella tänään jakamassa Suomen kahtia, lähes koronavapaisiin maakuntiin ja pääkaupunkiseutuun. Uudenmaan eristäminen vaikuttaa monen arkeen, myös maakunnissa. Monella asuu perheenjäseniä rajan toisella puolella. Eristäminen on kuitenkin perusteltua ja sitä tulee noudattaa. Hallituksen päätökset ovat historiallisen kovia, mutta välttämättömiä. On ollut selvästi nähtävissä, että hallituksen antamat suositukset eivät meihin kaikkiin The post Uusimaa eristetään – nyt ei saa toimia itsekkäästi appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Kolme muistutusta koronaviruksen aikana
  by Jari Turpeinen on 22/03/2020 at 09:18

  Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Tällaisen pandemian aikana on ikävä olla muistuttamassa tästä ikivanhasta totuudesta. Älä tule huijatuksi katteettomilla lupauksilla! On olemassa ihmisiä, jotka tarkastelevat meidän kamppailua koronavirusta vastaan vesi kielellä ja käsi valmiina tarttumaan rahoihimme. He eivät tunne huolta sinusta, läheisistäsi, yritysten talousvaikeuksista tai lastesi hoidon järjestelyistä. Heille tällaiset kulkutaudit ja inhimillinen hätä The post Kolme muistutusta koronaviruksen aikana appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Eteenpäin terveys ja turvallisuus edellä
  by Tiina Ahva on 16/03/2020 at 07:28

  Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen aiheuttama COVID-19 tartuntatautiepidemia. Maailman terveysjärjestö, WHO, on luokitellut koronaviruksen COVID-19 pandemiaksi eli epidemia on levinnyt maailmanlaajuiseksi. Vaara sairastua tautiin, on missä maassa tahansa. Ulkoministeriö on ohjeistanut: Ei pidä matkustaa. Suomessa on todettu toistaiseksi ainakin 243 koronavirustartuntaa, osa potilaista on ollut sairaalahoidossa, osa kotihoidossa. Tämän hetkisen tiedon mukaan Suomessa ei ole The post Eteenpäin terveys ja turvallisuus edellä appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset vaatii: Rajatarkastukset käyttöön myös länsirajalla
  by Tiina Ahva on 02/03/2020 at 11:28

  Turkki on avaamassa rajansa pakolaisille EU:n suuntaan ja koronavirus luo oman uhkansa maahamme. Tämän vuoksi Siniset vaativat, että panostamme turvallisuuteen ottamalla käyttöön väliaikaisesti rajatarkastukset myös länsirajalla. Vuoden 2015 virheet erityisesti Ruotsin vastaisella rajalla eivät saa toistua. Tämän lisäksi tulee valtakunnan rajavalvonnassa varmistaa kaikki mahdolliset resurssit ja rahoitusta tulee vahvistaa välittömästi lisäbudjetilla. Kari Kulmala Sinisten puheenjohtaja The post Siniset vaatii: Rajatarkastukset käyttöön myös länsirajalla appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset: Pääministerin on erottava
  by Tiina Ahva on 29/11/2019 at 11:44

  Siniset: Pääministerin on erottava Tiedote 29.11.2019 Siniset vaatii pääministeri Antti Rinnettä eroamaan välittömästi.  “Pääministeri on kyvytön johtamaan Suomea. Viime päivät viimeistään ovat osoittaneet, että Rinteestä ei ole johtamaan sen enempää omaa hallitustaan kuin Suomeakaan”, vaatii Sinisten puheenjohtaja Kari Kulmala.  “Eduskunnan ja kansan harhaanjohtaminen on vakava teko. Jäätyään siitä kiinni Rinne heitti kylmästi omistajaohjausministeri Paateron ajamansa The post Siniset: Pääministerin on erottava appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset julkaisi turvallisuusbudjetin: lisäpanostuksia perheille ja maaseudulle
  by Tiina Ahva on 20/11/2019 at 13:50

  Siniset on julkaissut oman vaihtoehtobudjettinsa vuodelle 2020. Sininen turvallisuusbudjetti keskittyy erityisesti kolmeen asiaan: perheiden hyvinvointiin, turvallisuuden takaamiseen ja koko Suomen elinvoimaisena pitämiseen. Siniset keventäisi lapsiperheiden verotusta ja korottaisi kotihoidontukea, lisäisi poliisien määrää tuhannella, peruisi hallituksen kaavaileman polttoaineveron korotuksen sekä tukisi pienviljelijöitä ja lähiruuan tuotantoa. Siniset myös keventäisi työnteon verotusta kaikilta pieni- ja keskituloisilta sekä alentaisi The post Siniset julkaisi turvallisuusbudjetin: lisäpanostuksia perheille ja maaseudulle appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Miksi elämme edelleen susien ehdoilla?
  by Tiina Ahva on 07/11/2019 at 08:33

  Puheenjohtaja Kari Kulmalan kannanotto 7.11.2019 Elämme edelleen suden ehdoilla, vaikka ihminen on itse ravintoketjun huipulla ja voi määritellä muun muassa susien määrän omalla asuinalueellaan. Tätä oikeutta ihmisen tulisi myös käyttää. Ministeriön juuri julkaisemassa susienhoitosuunnitelmassa edistetään ”susien sietämistä”. Tämä tarkoittaa suomeksi, että susien määrä lisääntyy edelleen. Maaseudulla asuva ihminen joutuu edelleen elämään pelossa. Noin puolet tilanteista, The post Miksi elämme edelleen susien ehdoilla? appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Näpit irti kotihoidontuesta, Rinteen hallitus!
  by Tiina Ahva on 19/10/2019 at 12:40

  Puoluehallituksen ja naisjärjestön kannanotto 19.10.2019 Opetusministeri Li Andersson (vas.) väläytti tänään Ylen Ykkösaamussa kotihoidontuen sisaruslisän leikkaamista. Siniset tyrmää Anderssonin ehdotuksen perheiden itsemääräämisoikeutta loukkaavana.  “Suomalaisten perheiden oikeus päättää itsenäisesti lastensa hoidosta on perusasia, josta ei voi joustaa. Kotihoidontuki on jo nykyisellään liian matala, ja siksi olemme esittäneet siihen tuntuvaa korotusta. Sisaruslisän leikkaaminen olisi käsittämätön ratkaisu, joka The post Näpit irti kotihoidontuesta, Rinteen hallitus! appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset: Hallitus unohti budjettiriihessä turvallisuuden
  by Tiina Ahva on 21/09/2019 at 12:53

  Siniset pitää hallituksen budjettiesitystä vastuuttomana petettyjen lupausten listana. Siniset on pettynyt siihen, että hallitus ei tee tarvittavia ja vaaleissa luvattuja panostuksia turvallisuuteen ja hoitajien määrän kasvattamiseen. Puolue aikoo julkaista hallituksen turvattomuusbudjetille vaihtoehdon: Sinisen turvallisuusbudjetin. “Käsittämätöntä, että puoluetukeen ja erityisavustajien palkkioihin annettiin enemmän lisärahaa kuin poliisille ja puolustusvoimille. Hallitus on unohtanut, että turvallisuus vaatii kipeästi lisää The post Siniset: Hallitus unohti budjettiriihessä turvallisuuden appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Sinisten puoluehallitus: Kohtuutta kameravalvontaan!
  by Tiina Ahva on 08/07/2019 at 10:34

  Siniset kritisoi uusien ylinopeuskameroiden sijoittelua ja toimintaa liikennevalvonnassa. Puolue vaatii, että liikennevalvontaa on tehtävä turvallisuuden ehdoilla eikä rahastuksen nimissä. Siniset ehdottaakin, että ylinopeuskameroista tehdään kirkasvärisiä. “Liikennevalvontaa on tehtävä turvallisuus edellä. Siksi kameroista pitäisi varoittaa aina välittömästi etukäteen, ja kamerat tulisi suunnitella kirkasvärisiksi. Näin vähennettäisiin äkkijarrutuksia kameroiden takia, jotka todellisuudessa lisäävät liikenteen riskejä eivätkä vähennä niitä”, The post Sinisten puoluehallitus: Kohtuutta kameravalvontaan! appeared first on Sininen tulevaisuus.