Sininen tulevaisuus

Sininen tulevaisuus r.p., Blå framtid r.p.


Rekisteröity 15.11.2017
Osoite: PL 214, 00101 Helsinki
info(at)sininentulevaisuus.fi
www.sininentulevaisuus.fi

Sininen tulevaisuus Siniset turvaa! Tutustu perhepuolueeseen, joka tahtoo uudistaa politiikkaa.

 • Elinikäistä oppimista ja heikkouksien parantamista
  by Jari Turpeinen on 06/06/2020 at 17:05

  Jokaisella meillä on heikkouksia joita haluaisimme vahvistaa. Se on ihan luonnollista. Sanotaan, että koko elämä on elinikäistä oppimista. Se miten sen oppimisen sitten tekee, on tärkeää olla läpinäkyvää ja asiallista, varsinkin poliitisilla päättäjillä. Keskusta koulutti puheenjohtajansa ja valtiovarainministerinsä esiintymistaitoja valtion piikkiin liki 50 000 eurolla. Summa olisi tietenkin kuulunut puolueen maksettavaksi vaikka toki puolueiden saamat puoluetuetkin The post Elinikäistä oppimista ja heikkouksien parantamista appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Vastikkeetonta rahaa etelän EU-maille
  by Jari Turpeinen on 03/06/2020 at 11:57

  Viime viikolla esiteltiin 750 miljardin euron jälleenrakennusrahastoa koronapandemian aiheuttaman talouskriisin jälkihoitoon. Peräti 500 miljardia näistä tuista olisi suoria tukia, ei lainoja EU-valtioille. Esitys jälleenrakennusrahastosta on Sinisten mielestä vaarallinen askel kohti yhteisvastuuta, liittovaltiota ja tulonsiirtounionia ja tätä Siniset vastustavat. Tähän päivään mennessä yksikään EU-maa ei ole joutunut maksamaan toisten maiden lainoja. Keikan avustuspaketit ovat ihan eri asia, The post Vastikkeetonta rahaa etelän EU-maille appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Maakunnat tarvitsevat omat lentokentät
  by Jari Turpeinen on 31/05/2020 at 11:54

  Suomessa sisäisessä liikenteessä kulkiessaan monet valitsevat oman auton mieluimmin liikkuakseen kuin lentokoneen. Niin teen minäkin! Käytän lentokonetta vain, jos lentäminen on aivan välttämätöntä, koska volkkarini vie minut yleensä perille paljon yksinkertaisemmin. Lentäminen vaatii matkat lentokentälle ja takaisin, turvatarkastuksen lentokentällä, lähtiessä matkalaukun odottamisen, lennon odottamisen ym. Ylimääräistä aikaa kuluu paljon. Oman auton parkkeeraaminenkaan lentokentän läheisyyteen p-alueille ei ole The post Maakunnat tarvitsevat omat lentokentät appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Turvallista vappua
  by Jari Turpeinen on 01/05/2020 at 07:00

  The post Turvallista vappua appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Hallitus laittaa lisäbudjetissaan 4,1 miljardia euroa koronakriisin hoitoon 
  by Jari Turpeinen on 09/04/2020 at 09:48

  Lisärahaa jaetaan avokätisesti yrityksille, kunnille, kulttuurin ja liikunnan toimijoille sekä koronakriisin takia vaikeuksiin joutuneille kansalaisille. Hallitus jatkaa sitä minkä se hyvin osaa – jakaa rahaa joka suuntaan ja pitää samalla kansalaiset tyytyväisinä. On hyvä ottaa lainaa ja jakaa lainarahaa silloin kun ei tarvitse miettiä kuka lainan lopulta maksaa. Hallitus kertoo satsaavansa 600 miljoonaa euroa hoitohenkilöstön The post Hallitus laittaa lisäbudjetissaan 4,1 miljardia euroa koronakriisin hoitoon appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Yrittäjille vuokriin helpotusta!
  by Jari Turpeinen on 31/03/2020 at 08:57

  Työeläkeyhtiö Ilmarinen toimii esimerkillisesti ja vastuullisesti vapauttaessaan ravintolat vuokranmaksusta toukokuun loppuun saakka. Ravintolayrittäjien ei tarvitse maksaa yhtiölle vuokria siltä ajalta, kun ravintolat ovat eduskunnan päätöksellä suljettuna.  Ilmarinen on esimerkkinä kaikille vastuullisille kaupungeille ja kunnille. Nyt on se hetki, kun on tultava yrittäjiä vastaan vuokranmaksun osalta ja joustaa takaisinmaksuissa. Nyt on se hetki, kun kotimainen tuote The post Yrittäjille vuokriin helpotusta! appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Uusimaa eristetään – nyt ei saa toimia itsekkäästi
  by Tiina Ahva on 27/03/2020 at 15:34

  Kirjoitus 27.3.2020 Koronavirus on hallituksemme suosiollisella avustuksella tänään jakamassa Suomen kahtia, lähes koronavapaisiin maakuntiin ja pääkaupunkiseutuun. Uudenmaan eristäminen vaikuttaa monen arkeen, myös maakunnissa. Monella asuu perheenjäseniä rajan toisella puolella. Eristäminen on kuitenkin perusteltua ja sitä tulee noudattaa. Hallituksen päätökset ovat historiallisen kovia, mutta välttämättömiä. On ollut selvästi nähtävissä, että hallituksen antamat suositukset eivät meihin kaikkiin The post Uusimaa eristetään – nyt ei saa toimia itsekkäästi appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Kolme muistutusta koronaviruksen aikana
  by Jari Turpeinen on 22/03/2020 at 09:18

  Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Tällaisen pandemian aikana on ikävä olla muistuttamassa tästä ikivanhasta totuudesta. Älä tule huijatuksi katteettomilla lupauksilla! On olemassa ihmisiä, jotka tarkastelevat meidän kamppailua koronavirusta vastaan vesi kielellä ja käsi valmiina tarttumaan rahoihimme. He eivät tunne huolta sinusta, läheisistäsi, yritysten talousvaikeuksista tai lastesi hoidon järjestelyistä. Heille tällaiset kulkutaudit ja inhimillinen hätä The post Kolme muistutusta koronaviruksen aikana appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Eteenpäin terveys ja turvallisuus edellä
  by Tiina Ahva on 16/03/2020 at 07:28

  Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen aiheuttama COVID-19 tartuntatautiepidemia. Maailman terveysjärjestö, WHO, on luokitellut koronaviruksen COVID-19 pandemiaksi eli epidemia on levinnyt maailmanlaajuiseksi. Vaara sairastua tautiin, on missä maassa tahansa. Ulkoministeriö on ohjeistanut: Ei pidä matkustaa. Suomessa on todettu toistaiseksi ainakin 243 koronavirustartuntaa, osa potilaista on ollut sairaalahoidossa, osa kotihoidossa. Tämän hetkisen tiedon mukaan Suomessa ei ole The post Eteenpäin terveys ja turvallisuus edellä appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset vaatii: Rajatarkastukset käyttöön myös länsirajalla
  by Tiina Ahva on 02/03/2020 at 11:28

  Turkki on avaamassa rajansa pakolaisille EU:n suuntaan ja koronavirus luo oman uhkansa maahamme. Tämän vuoksi Siniset vaativat, että panostamme turvallisuuteen ottamalla käyttöön väliaikaisesti rajatarkastukset myös länsirajalla. Vuoden 2015 virheet erityisesti Ruotsin vastaisella rajalla eivät saa toistua. Tämän lisäksi tulee valtakunnan rajavalvonnassa varmistaa kaikki mahdolliset resurssit ja rahoitusta tulee vahvistaa välittömästi lisäbudjetilla. Kari Kulmala Sinisten puheenjohtaja The post Siniset vaatii: Rajatarkastukset käyttöön myös länsirajalla appeared first on Sininen tulevaisuus.