Sininen tulevaisuus

Sininen tulevaisuus r.p., Blå framtid r.p.


Rekisteröity 15.11.2017
Osoite: PL 214, 00101 Helsinki
info(at)sininentulevaisuus.fi
www.sininentulevaisuus.fi

Siniset Turvallisuus- ja perhepuolue

 • Siniset puolustaa kuntavaaleissa turvallisuutta ja perheitä
  by tiina on 24/05/2021 at 20:58

  Siniset on jättänyt ehdokaslistoja ympäri maata 13.6.2021 pidettäviä kuntavaaleja varten. Sinisten kärkiteemoja kuntavaaleissa ovat turvallisuus, perheet ja pienyrittäjät. Puolueen kuntavaaliohjelmaan voit tutustua TÄÄLLÄ. Turvallisuuden, perheiden ja pienyrittäjien puolesta Siniset on turvallisuus-, perhe- ja pienyrittäjäpuolue. Siniset on kuntavaaleissa tavallisen kuntalaisen puolella. Me tarjoamme vaihtoehdon punavihreälle ja kepulaiselle kuntapolitiikalle, jossa sinä maksat ideologisen hankehömpän ja poliittisen suhmuroinnin. The post Siniset puolustaa kuntavaaleissa turvallisuutta ja perheitä appeared first on Siniset.

 • Kulmala: Sote-uudistus on rahansiirto pääkaupunkiseudulle
  by tiina on 17/02/2021 at 16:45

  Sote-uudistusta viedään nyt voimalla eteenpäin. Toivottavasti siitä tulee nyt mieleinen niillekin, jotka viime vaalikaudella olivat tulppana uudistukselle. On hyvä sisäistää, että mikäli uudistus toteutuu, soten rahoitusmalli merkitsee samalla suurta rahoituksen ja samalla vallansiirtoa. Kaupunkien ja kuntien päätösvalta sote-rahoista siirretään kaikista kunnista ministeriön päätösvallan alle, siis pääkaupunkiseudulle. Tällaista taloudellisen vallan keskittymistä ei ole ennen nähty maamme The post Kulmala: Sote-uudistus on rahansiirto pääkaupunkiseudulle appeared first on Siniset.

 • Siniset julkaisi vaihtoehtobudjetin – lisäpanostuksia turvallisuuteen ja perheille, vähemmän velkaa kuin hallitus
  by tiina on 15/12/2020 at 10:36

  Siniset julkaisi vaihtoehtobudjetin – lisäpanostuksia turvallisuuteen ja perheille, vähemmän velkaa kuin hallitus Tiedote 15.12.2020 Siniset on julkaissut oman vaihtoehtobudjettinsa vuodelle 2021. Vaihtoehtobudjetti lisää panostuksia erityisesti kolmeen asiaan: perheille, turvallisuuteen ja koko Suomen elinvoimaisena pitämiseen. Siniset keventäisi lapsiperheiden verotusta, lisäisi poliisien määrää tuhannella, peruisi polttoaineveron korotuksen sekä tukisi pienviljelijöitä ja lähiruuan tuotantoa. Lisäksi Siniset keventäisi työnteon The post Siniset julkaisi vaihtoehtobudjetin – lisäpanostuksia turvallisuuteen ja perheille, vähemmän velkaa kuin hallitus appeared first on Siniset.

 • Siniset vaatii koronakorotusta hoitajien palkkoihin
  by tiina on 08/12/2020 at 10:18

  Siniset vaatii koronakorotusta hoitajien palkkoihin Siniset esittää koronakorotusta hoitajien palkkoihin tulevassa budjetissa. Lisäksi puolue esittää panostuksia hoitoalan työhyvinvoinnin parantamiseen esimerkiksi turvaamalla riittävät lepoajat. “Hoitajien arvostuksen on näyttävä teoissa ja palkoissa. Koronakriisissä hoitajat ovat eturintamalla, ja heitä ilman Suomi ei pärjäisi päivääkään. On hallituksen vastuu huolehtia, että kaikissa kunnissa voidaan palkata riittävä määrä henkilökuntaa työn vaativuutta The post Siniset vaatii koronakorotusta hoitajien palkkoihin appeared first on Siniset.

 • Sinisiltä EI autoilijoiden kyttäämiselle!
  by tiina on 27/10/2020 at 10:18

  Sinisiltä EI autoilijoiden kyttäämiselle! Siniset vastustaa Keskustan ehdotusta ajoneuvojen seurantaan perustuvasta liikenteen verotuksesta. ”Hallituspuolue Keskusta on unohtanut maaseudun. Keskustan esitys ajettuihin kilometreihin perustuvasta verolla tarkoittaisi, että ihmisten autoja seurattaisiin jonkinlaisella satelliittiseurannalla. Esitys ei ole uusi, vaan Keskusta tarjosi sitä jo viime hallituskaudella. Silloin nimenomaan Siniset saivat esityksen torpattua. Tällainen kyttäysjärjestelmä ei sovi jatkossakaan Sinisille. Yksityisautoilun The post Sinisiltä EI autoilijoiden kyttäämiselle! appeared first on Siniset.

 • Siniset julkaisi ensimmäisenä puolueena kuntavaaliohjelmansa – puolue vaatii turvallisuustekoja, perhemyönteisyyttä ja pienyrittäjien suosimista
  by tiina on 14/10/2020 at 09:17

  Siniset on tänään julkaissut turvallisuutta, perheitä ja pienyrittäjiä puolustavan vaaliohjelmansa kevään kuntavaaleihin. “Nyt on turvallisuustekojen aika. Haluamme lisätä arjen turvallisuutta joka kunnassa. Lisäksi korostamme kärkiteemoina pienyrittäjien tukemista sekä lapsi- ja perhemyönteisyyttä”, sanoo Sinisten puheenjohtaja Kari Kulmala. “Sinisten ohjelma on turvallisuuden, perheiden ja pienyrittäjien puolella. Puolustamme perheiden palveluita ja haluamme lopun kouluväkivallalle ja vanhusten yksinäisyydelle. Kuntien The post Siniset julkaisi ensimmäisenä puolueena kuntavaaliohjelmansa – puolue vaatii turvallisuustekoja, perhemyönteisyyttä ja pienyrittäjien suosimista appeared first on Siniset.