Sininen tulevaisuus

Sininen tulevaisuus r.p., Blå framtid r.p.


Rekisteröity 15.11.2017
Osoite: PL 214, 00101 Helsinki
info(at)sininentulevaisuus.fi
www.sininentulevaisuus.fi

Sininen tulevaisuus Siniset turvaa! Tutustu perhepuolueeseen, joka tahtoo uudistaa politiikkaa.

 • Sinisten puoluehallitus: Kohtuutta kameravalvontaan!
  by Tiina Ahva on 08/07/2019 at 10:34

  Siniset kritisoi uusien ylinopeuskameroiden sijoittelua ja toimintaa liikennevalvonnassa. Puolue vaatii, että liikennevalvontaa on tehtävä turvallisuuden ehdoilla eikä rahastuksen nimissä. Siniset ehdottaakin, että ylinopeuskameroista tehdään kirkasvärisiä. “Liikennevalvontaa on tehtävä turvallisuus edellä. Siksi kameroista pitäisi varoittaa aina välittömästi etukäteen, ja kamerat tulisi suunnitella kirkasvärisiksi. Näin vähennettäisiin äkkijarrutuksia kameroiden takia, jotka todellisuudessa lisäävät liikenteen riskejä eivätkä vähennä niitä”, […] The post Sinisten puoluehallitus: Kohtuutta kameravalvontaan! appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Sininen tulevaisuuden johtoon Kari Kulmala Rääkkylästä, puoluesihteeriksi Jari Turpeinen Outokummusta
  by Tiina Ahva on 09/06/2019 at 15:25

  Sininen tulevaisuus kokoontui tänään lauantaina Espoossa toiseen puoluekokoukseensa. Puolue valitsi puheenjohtajiston ja puoluesihteerin kaudelle 2019-2021. Puolueen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Kari Kulmala Rääkkylästä, 1. varapuheenjohtajaksi Tiina Ahva Helsingistä, 2. varapuheenjohtajaksi Ari Prihti Punkalaitumelta ja 3. varapuheenjohtajaksi Ari Jalonen Porista. Puolueen uudeksi puoluesihteeriksi valittiin Jari Turpeinen Outokummusta.  ”Aion kiertää kaikki puolueen piirit ja yhdistykset vuoden sisällä. Kierros […] The post Sininen tulevaisuuden johtoon Kari Kulmala Rääkkylästä, puoluesihteeriksi Jari Turpeinen Outokummusta appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Sinisen puoluekokous avattu – vt. puheenjohtaja Ahva kritisoi Rinteen hallitusta turvallisuuden ja pienyrittäjien unohtamisesta
  by Tiina Ahva on 08/06/2019 at 10:40

  Tiedote 8.6.2019 Sinisen tulevaisuuden toinen puoluekokous on avattu Espoossa lauantaina. Puoluekokouksen avasi Sinisten vt. puheenjohtaja Tiina Ahva. Ahva kritisoi puheessaan Rinteen hallitusta epärealistisista menolisäyksistä ja tärkeimpien asioiden unohtamisesta. ”Kun Rinteen korttitalo romahtaa, mitä siitä jää jäljelle? Velkaa. Veroja. Vastuuttomuutta. Jonka me maksamme – ja jonka sinä maksat. Tavallinen työtätekevä suomalainen joutuu aina sosialistien maksumieheksi. Jos […] The post Sinisen puoluekokous avattu – vt. puheenjohtaja Ahva kritisoi Rinteen hallitusta turvallisuuden ja pienyrittäjien unohtamisesta appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Hakijat Sinisten johtotehtäviin on julkaistu!
  by Tiina Ahva on 03/06/2019 at 13:20

  Sinisten puoluekokous järjestetään Espoossa lauantaina 8.6.2019. Puoluekokouksessa valitaan puolueelle puheenjohtaja, puoluesihteeri ja kolme varapuheenjohtajaa kaudelle 2019-2021. Hakijoita vastuutehtäviin on ilmoittautunut jo runsaasti! Nyt johtotehtäviin pyrkivät ja heidän esittelytekstinsä löytyvät puolueen verkkosivuilta allaolevan linkin kautta. TÄÄLTÄ pääset lukemaan hakijoiden nimet sekä esittelytekstit. The post Hakijat Sinisten johtotehtäviin on julkaistu! appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset julkaisi eurovaaliohjelman: Kohti kevyttä ja kansanvaltaista järkiunionia
  by Tiina Ahva on 06/05/2019 at 09:43

  Siniset julkaisi eurovaaliohjelman: Kohti kevyttä ja kansanvaltaista järkiunionia! Tiedote 6.5.2019 Julkaisuvapaa Siniset on julkaissut eurovaaliohjelmansa. Siniset on EU-kriittinen puolue, joka haluaa vähemmän mutta parempaa EU:ta ja vastustaa unionin liittovaltiokehitystä. “Sinisten tavoitteena on kevyt ja kansanvaltainen järkiunioni, joten EU:n toimivaltaa tulee rajata nykyisestä. Nyt on laitettava kampoihin vanhojen puolueiden liittovaltiohaaveilijoille. Poliittisen päätöksenteon pitää olla mahdollisimman lähellä […] The post Siniset julkaisi eurovaaliohjelman: Kohti kevyttä ja kansanvaltaista järkiunionia appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Terho ei hae jatkokautta, varapuheenjohtaja Ahva johtaa Siniset eurovaaleihin
  by Tiina Ahva on 03/05/2019 at 14:55

  Terho ei hae jatkokautta, varapuheenjohtaja Ahva johtaa Siniset eurovaaleihin Tiedote 3.5.2019 Julkaisuvapaa Sampo Terho ei hae jatkokaudelle Sinisten puheenjohtajana. Siniset järjestää puoluekokouksen 8. kesäkuuta Espoossa, jossa Siniset päättää uudesta johdostaan sekä puolueen uudistamisesta. “Siniset taistelivat leijonan lailla ja lämmin yhteishenkemme on säilynyt vaalien jälkeenkin. Eduskuntavaalien tulos oli silti Sinisille huono, ja puheenjohtaja kantaa siitä aina […] The post Terho ei hae jatkokautta, varapuheenjohtaja Ahva johtaa Siniset eurovaaleihin appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset osallistuu eurovaaleihin – “Missä Siniset, siellä ratkaisu”
  by Tiina Ahva on 18/04/2019 at 10:20

  Tiedote 18.4.2019Julkaisuvapaa Siniset osallistuu eurovaaleihin omalla listallaan. Sinisten eurovaalikampanjaa johtaa itsekin ehdolla oleva Sinisten varapuheenjohtaja Tiina Ahva. Lisäksi ehdolla ovat mm. ylikonstaapeli Kari Kulmala ja paloesimies Ari Jalonen, jotka toimivat Sinisten kansanedustajina päättyneellä eduskuntakaudella. “Missä EU, siellä ongelma. Missä Siniset, siellä ratkaisu. Brysselissä tarvitaan Suomen puolta pitäviä ihmisiä. Sinisillä on laadukas lista kyvykkäitä ihmisiä, jotka […] The post Siniset osallistuu eurovaaleihin – “Missä Siniset, siellä ratkaisu” appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Simon Elo: Oliko se läppä vai totista totta? – Antti Rinteen ehdotus kielikoulutuksesta ja työpaikasta laittomasti maassa oleville on aivan käsittämätön
  by Meri Leppänen on 12/04/2019 at 07:49

  Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo ei ollut uskoa korviaan, kun Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ehdotti Ylen eilisessä vaalipaneelissa suomen kursseja ja työtä maassa laittomasti oleville. ”Suomessa on ongelma kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden kanssa. Meidän pitää saada heidät maasta ulos, koska heillä ei ole laillista perustetta oleskella täällä. Nyt demarien puheenjohtaja Rinne ehdottaa, että heidän pitää saada […] The post Simon Elo: Oliko se läppä vai totista totta? – Antti Rinteen ehdotus kielikoulutuksesta ja työpaikasta laittomasti maassa oleville on aivan käsittämätön appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Simon Elo: Lähteekö keskusta tai kokoomus sosialistien takuumieheksi?
  by Meri Leppänen on 09/04/2019 at 11:30

  Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo katsoo, että liberaalit toimittajat valmistelevat maata punavihreälle hallitukselle. Demarit, vihreät ja vasemmistoliitto ovat myös kertoneet haluavansa muodostaa punavihreän hallituksen. ”Vastustan sosialismia niin kauan kuin henki minussa pihisee. Antti Rinteen johdolla talous ajaa karille, varsinkin kun vihreitä johtaa jatkossa Emma Kari. Suomen talouden ja työllisyyden neljä hyvää vuotta vaihtuu punavihreään konkurssiin. […] The post Simon Elo: Lähteekö keskusta tai kokoomus sosialistien takuumieheksi? appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Sinisten Kulmala ja Kivelä ehdottavat Pohjoismaiden neuvoston istunnossa: Pohjoismaiden poliiseille yhteinen toimintaohjelma
  by Meri Leppänen on 08/04/2019 at 08:28

  Sinisten kansanedustajat Kari Kulmala ja Kimmo Kivelä osallistuvat Pohjoismaiden neuvoston istuntoon 8.-9.4. Kööpenhaminassa. He ovat harvoja Suomen valtuuskunnan jäseniä, jotka osallistuvat kokoukseen. Esimerkiksi valtuuskunnan puheenjohtaja ja tietyt puolueet eivät osallistu kokoukseen ollenkaan. ”Meille on kunnia-asia, että edustajan työhön kuuluvat velvollisuudet hoidetaan asianmukaisesti vaalikauden loppuun saakka”, Kari Kulmala toteaa. Siniset esittelevät kokouksessa ehdotuksensa yhteispohjoismaisen poliisin toimintaohjelman […] The post Sinisten Kulmala ja Kivelä ehdottavat Pohjoismaiden neuvoston istunnossa: Pohjoismaiden poliiseille yhteinen toimintaohjelma appeared first on Sininen tulevaisuus.