Sininen tulevaisuus

Sininen tulevaisuus r.p., Blå framtid r.p.


Rekisteröity 15.11.2017
Osoite: PL 214, 00101 Helsinki
info(at)sininentulevaisuus.fi
www.sininentulevaisuus.fi

Siniset Turvallisuus- ja perhepuolue

 • SINISET: OSAKESÄÄSTÖTILIN 50 000 € YLÄRAJA POISTETTAVA – VERONEUTRAALI RATKAISU TUKEE MYÖS ELÄKEVUOSIEN TALOUTTA
  by admin-st on 23/10/2021 at 09:39

  Siniset oli edellisessä hallituksessa, jonka toimesta osakesäästötililait säädettiin keväällä 2019. Neotettiin käyttöön 2020 alusta. Lain valmistelussa edellinen hallitus kuuli laajalti osakesäästäjienedustajia. Ehkä juuri siksi perusidea onkin osoittautunut menestyksekkääksi. Tänään yli 200.000suomalaista on avannut osakesäästötilin luomaan turvaa eläkkeen rinnalle. Osakesäästötilistä saatiin päätös 2019, mutta siihen jäi syntyessään yksi valuvika. Se on 50.000 €:nyläraja vuosien mittaan sijoitettavalle The post SINISET: OSAKESÄÄSTÖTILIN 50 000 € YLÄRAJA POISTETTAVA – VERONEUTRAALI RATKAISU TUKEE MYÖS ELÄKEVUOSIEN TALOUTTA appeared first on Siniset.

 • Siniset: Sote tarvitsee yrittäjäpohjaisen perhelääkärimallin DDR-pohjaisten monopolien sijaan
  by tiina on 15/10/2021 at 08:25

  Kannanotto 15.10.2021 Hallitus hyväksymän sote-uudistuksen mukaiset hyvinvointialueet aloittavat toimintansa vuonna 2022, ja ensimmäiset aluevaalit pidetään tammikuussa. Siniset on huolissaan, että sote-uudistuksessa on sivuutettu kokonaan mahdollisuus yrittäjäpohjaisiin perhelääkäreihin. Maailmalla yleisen ja hyväksi havaitun perhelääkärimallin mahdollisuutta ei ole tutkittu eikä testattu. ’’Suomen perusterveydenhuollon palvelumalli on 70-luvulla DDR:n tuliaisina saatu. Siinä mallissa valtio on keskiössä, ei ihminen. Meidän The post Siniset: Sote tarvitsee yrittäjäpohjaisen perhelääkärimallin DDR-pohjaisten monopolien sijaan appeared first on Siniset.

 • Ihminen keskiöön – julkinen velkakatto auttaisi kotitalouksia vaurastumaan
  by tiina on 09/10/2021 at 04:29

  Julkinen talous ei ole rakettitiedettä, ellei siitä haluta sellaista tehdä. Otetaan alkuun minimioppimäärä. Julkisen talouden minimioppimäärä – kolme perusperiaatetta Jos maan verot ovat matalat, se voi ottaa velkaa. Velalla kannattaa mieluiten investoida, koska se synnyttää hyvinvointia myös huomenna ja myös seuraavalle sukupolvelle. Tällainen tilanne vaurastuttaa kansalaisia ja antaa julkiselle vallalle mahdollisuuden hyvinvoinnin kehittämiseen. Jos maan The post Ihminen keskiöön – julkinen velkakatto auttaisi kotitalouksia vaurastumaan appeared first on Siniset.

 • Verovaltio tekee asumisesta kallista – ihmisten perustarpeen verotusta laskettava
  by tiina on 04/10/2021 at 04:30

  Vähän väliä herää keskustelu asumisen kalleudesta ja sen syistä. Niitä etsitään milloin gryndereiden voitoista, milloin tonttipulasta. Pelkkä vilkaisu karttaan kertoo, että maata on, jos sitä halutaan kaavoittaa. Rakennusteollisuuden tilastot taas kertovat, että rakennusliikkeet tekevät 1-4 % liikevaihdostaan tulosta, mikä ei puolla väitettä suurista voitoista. Miksi asumisen hinta kasvukeskuksissa tahtoo karata?  Verot muodostavat 40-45 % uuden The post Verovaltio tekee asumisesta kallista – ihmisten perustarpeen verotusta laskettava appeared first on Siniset.

 • Hallitus tukee yrittäjiä heidän omilla rahoillaan
  by tiina on 02/10/2021 at 05:00

  Hallitus esittää yksinyrittäjän rekrytointitueksi 10 000 euroa kokeilussa, johon valitaan 3 500 yksinyrittäjää. Valittavat yrittäjät eivät ole vuoden aikana työllistäneet muita ja heidän liikevaihtonsa on vähintään 15 000 ja enintään miljoona euroa. Hätäisen lukijan ensihavainto on antaa hallitukselle tunnustusta siitä, että se on kiinnittänyt huomiota oikeaan asiaan. Suomessa on 190 000 yksinyrittäjää. Jos heistä 10 The post Hallitus tukee yrittäjiä heidän omilla rahoillaan appeared first on Siniset.

 • Kannanotto: Hallituksen palautettava työrauha opettajille
  by tiina on 29/09/2021 at 09:00

  Siniset on huolissaan opettajien jaksamisesta. Tuore OAJ:n selvitys kertoo, että yli puolet opettajista on suunnitellut alanvaihtoa. Erityisesti työn kuormittavuus ajaa opettajia pohtimaan muita töitä. ’’On helppo ymmärtää opettajien turhautuneisuus. Koulun tehtävä ei ole toimia sosiaalitoimistona eikä poliisina tai vahtia milloin minkäkin ideologian toteutumista. Koulun päätehtävä on opettaa lapset lukemaan, laskemaan ja käsittelemään tietoa. Pääasiat ja The post Kannanotto: Hallituksen palautettava työrauha opettajille appeared first on Siniset.