Sininen tulevaisuus

Sininen tulevaisuus r.p., Blå framtid r.p.


Rekisteröity 15.11.2017
Osoite: PL 214, 00101 Helsinki
info(at)sininentulevaisuus.fi
www.sininentulevaisuus.fi

Sininen tulevaisuus Siniset turvaa! Tutustu perhepuolueeseen, joka tahtoo uudistaa politiikkaa.

 • Siniset: Pääministerin on erottava
  by Tiina Ahva on 29/11/2019 at 11:44

  Siniset: Pääministerin on erottava Tiedote 29.11.2019 Siniset vaatii pääministeri Antti Rinnettä eroamaan välittömästi.  “Pääministeri on kyvytön johtamaan Suomea. Viime päivät viimeistään ovat osoittaneet, että Rinteestä ei ole johtamaan sen enempää omaa hallitustaan kuin Suomeakaan”, vaatii Sinisten puheenjohtaja Kari Kulmala.  “Eduskunnan ja kansan harhaanjohtaminen on vakava teko. Jäätyään siitä kiinni Rinne heitti kylmästi omistajaohjausministeri Paateron ajamansa The post Siniset: Pääministerin on erottava appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset julkaisi turvallisuusbudjetin: lisäpanostuksia perheille ja maaseudulle
  by Tiina Ahva on 20/11/2019 at 13:50

  Siniset on julkaissut oman vaihtoehtobudjettinsa vuodelle 2020. Sininen turvallisuusbudjetti keskittyy erityisesti kolmeen asiaan: perheiden hyvinvointiin, turvallisuuden takaamiseen ja koko Suomen elinvoimaisena pitämiseen. Siniset keventäisi lapsiperheiden verotusta ja korottaisi kotihoidontukea, lisäisi poliisien määrää tuhannella, peruisi hallituksen kaavaileman polttoaineveron korotuksen sekä tukisi pienviljelijöitä ja lähiruuan tuotantoa. Siniset myös keventäisi työnteon verotusta kaikilta pieni- ja keskituloisilta sekä alentaisi The post Siniset julkaisi turvallisuusbudjetin: lisäpanostuksia perheille ja maaseudulle appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Miksi elämme edelleen susien ehdoilla?
  by Tiina Ahva on 07/11/2019 at 08:33

  Puheenjohtaja Kari Kulmalan kannanotto 7.11.2019 Elämme edelleen suden ehdoilla, vaikka ihminen on itse ravintoketjun huipulla ja voi määritellä muun muassa susien määrän omalla asuinalueellaan. Tätä oikeutta ihmisen tulisi myös käyttää. Ministeriön juuri julkaisemassa susienhoitosuunnitelmassa edistetään ”susien sietämistä”. Tämä tarkoittaa suomeksi, että susien määrä lisääntyy edelleen. Maaseudulla asuva ihminen joutuu edelleen elämään pelossa. Noin puolet tilanteista, The post Miksi elämme edelleen susien ehdoilla? appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Näpit irti kotihoidontuesta, Rinteen hallitus!
  by Tiina Ahva on 19/10/2019 at 12:40

  Puoluehallituksen ja naisjärjestön kannanotto 19.10.2019 Opetusministeri Li Andersson (vas.) väläytti tänään Ylen Ykkösaamussa kotihoidontuen sisaruslisän leikkaamista. Siniset tyrmää Anderssonin ehdotuksen perheiden itsemääräämisoikeutta loukkaavana.  “Suomalaisten perheiden oikeus päättää itsenäisesti lastensa hoidosta on perusasia, josta ei voi joustaa. Kotihoidontuki on jo nykyisellään liian matala, ja siksi olemme esittäneet siihen tuntuvaa korotusta. Sisaruslisän leikkaaminen olisi käsittämätön ratkaisu, joka The post Näpit irti kotihoidontuesta, Rinteen hallitus! appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset: Hallitus unohti budjettiriihessä turvallisuuden
  by Tiina Ahva on 21/09/2019 at 12:53

  Siniset pitää hallituksen budjettiesitystä vastuuttomana petettyjen lupausten listana. Siniset on pettynyt siihen, että hallitus ei tee tarvittavia ja vaaleissa luvattuja panostuksia turvallisuuteen ja hoitajien määrän kasvattamiseen. Puolue aikoo julkaista hallituksen turvattomuusbudjetille vaihtoehdon: Sinisen turvallisuusbudjetin. “Käsittämätöntä, että puoluetukeen ja erityisavustajien palkkioihin annettiin enemmän lisärahaa kuin poliisille ja puolustusvoimille. Hallitus on unohtanut, että turvallisuus vaatii kipeästi lisää The post Siniset: Hallitus unohti budjettiriihessä turvallisuuden appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Sinisten puoluehallitus: Kohtuutta kameravalvontaan!
  by Tiina Ahva on 08/07/2019 at 10:34

  Siniset kritisoi uusien ylinopeuskameroiden sijoittelua ja toimintaa liikennevalvonnassa. Puolue vaatii, että liikennevalvontaa on tehtävä turvallisuuden ehdoilla eikä rahastuksen nimissä. Siniset ehdottaakin, että ylinopeuskameroista tehdään kirkasvärisiä. “Liikennevalvontaa on tehtävä turvallisuus edellä. Siksi kameroista pitäisi varoittaa aina välittömästi etukäteen, ja kamerat tulisi suunnitella kirkasvärisiksi. Näin vähennettäisiin äkkijarrutuksia kameroiden takia, jotka todellisuudessa lisäävät liikenteen riskejä eivätkä vähennä niitä”, The post Sinisten puoluehallitus: Kohtuutta kameravalvontaan! appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Sininen tulevaisuuden johtoon Kari Kulmala Rääkkylästä, puoluesihteeriksi Jari Turpeinen Outokummusta
  by Tiina Ahva on 09/06/2019 at 15:25

  Sininen tulevaisuus kokoontui tänään lauantaina Espoossa toiseen puoluekokoukseensa. Puolue valitsi puheenjohtajiston ja puoluesihteerin kaudelle 2019-2021. Puolueen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Kari Kulmala Rääkkylästä, 1. varapuheenjohtajaksi Tiina Ahva Helsingistä, 2. varapuheenjohtajaksi Ari Prihti Punkalaitumelta ja 3. varapuheenjohtajaksi Ari Jalonen Porista. Puolueen uudeksi puoluesihteeriksi valittiin Jari Turpeinen Outokummusta.  ”Aion kiertää kaikki puolueen piirit ja yhdistykset vuoden sisällä. Kierros The post Sininen tulevaisuuden johtoon Kari Kulmala Rääkkylästä, puoluesihteeriksi Jari Turpeinen Outokummusta appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Sinisen puoluekokous avattu – vt. puheenjohtaja Ahva kritisoi Rinteen hallitusta turvallisuuden ja pienyrittäjien unohtamisesta
  by Tiina Ahva on 08/06/2019 at 10:40

  Tiedote 8.6.2019 Sinisen tulevaisuuden toinen puoluekokous on avattu Espoossa lauantaina. Puoluekokouksen avasi Sinisten vt. puheenjohtaja Tiina Ahva. Ahva kritisoi puheessaan Rinteen hallitusta epärealistisista menolisäyksistä ja tärkeimpien asioiden unohtamisesta. ”Kun Rinteen korttitalo romahtaa, mitä siitä jää jäljelle? Velkaa. Veroja. Vastuuttomuutta. Jonka me maksamme – ja jonka sinä maksat. Tavallinen työtätekevä suomalainen joutuu aina sosialistien maksumieheksi. Jos The post Sinisen puoluekokous avattu – vt. puheenjohtaja Ahva kritisoi Rinteen hallitusta turvallisuuden ja pienyrittäjien unohtamisesta appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Hakijat Sinisten johtotehtäviin on julkaistu!
  by Tiina Ahva on 03/06/2019 at 13:20

  Sinisten puoluekokous järjestetään Espoossa lauantaina 8.6.2019. Puoluekokouksessa valitaan puolueelle puheenjohtaja, puoluesihteeri ja kolme varapuheenjohtajaa kaudelle 2019-2021. Hakijoita vastuutehtäviin on ilmoittautunut jo runsaasti! Nyt johtotehtäviin pyrkivät ja heidän esittelytekstinsä löytyvät puolueen verkkosivuilta allaolevan linkin kautta. TÄÄLTÄ pääset lukemaan hakijoiden nimet sekä esittelytekstit. The post Hakijat Sinisten johtotehtäviin on julkaistu! appeared first on Sininen tulevaisuus.

 • Siniset julkaisi eurovaaliohjelman: Kohti kevyttä ja kansanvaltaista järkiunionia
  by Tiina Ahva on 06/05/2019 at 09:43

  Siniset julkaisi eurovaaliohjelman: Kohti kevyttä ja kansanvaltaista järkiunionia! Tiedote 6.5.2019 Julkaisuvapaa Siniset on julkaissut eurovaaliohjelmansa. Siniset on EU-kriittinen puolue, joka haluaa vähemmän mutta parempaa EU:ta ja vastustaa unionin liittovaltiokehitystä. “Sinisten tavoitteena on kevyt ja kansanvaltainen järkiunioni, joten EU:n toimivaltaa tulee rajata nykyisestä. Nyt on laitettava kampoihin vanhojen puolueiden liittovaltiohaaveilijoille. Poliittisen päätöksenteon pitää olla mahdollisimman lähellä The post Siniset julkaisi eurovaaliohjelman: Kohti kevyttä ja kansanvaltaista järkiunionia appeared first on Sininen tulevaisuus.