Sininen tulevaisuus

Sininen tulevaisuus r.p., Blå framtid r.p.


Rekisteröity 15.11.2017
Osoite: PL 214, 00101 Helsinki
info(at)sininentulevaisuus.fi
www.sininentulevaisuus.fi

Korjausliike Siniset on nykyään Korjausliike

 • Siniset on nyt Korjausliike
  by tiina on 29/01/2022 at 14:07

  Siniset on nyt Korjausliike Tiedote 29.1.2022 Julkaisuvapaa Siniset on tänään päättänyt puoluekokouksessaan uudistaa puolueen nimen ja logon. Puolueen uusi nimi on Korjausliike. Päätös oli yksimielinen. “Suomi on pahasti rikki. Elämme huolestuttavasti yli varojemme, työttömyyslukemat ovat rumia ja verotus hipoo taivaita. Turvattomuus kasvaa, eikä yrittäjyyttä tai yritteliäisyyttä arvosteta. Korjausliike on välttämätön”, sanoo Korjausliikkeen puheenjohtaja, diplomi-insinööri Petri The post Siniset on nyt Korjausliike appeared first on Korjausliike.

 • HALLITUS PYLLISTÄÄ SUOMALAISILLE ENERGIA- JA BENSALASKUISSA
  by petriroininen on 26/01/2022 at 17:13

  Maan punavihreä hallitus haluaa Suomen olevan hiilineutraali 2035 eli 15 vuotta ennen muuta EU:ta.  Sinisten mielestä tavoite on yliviritetty. Kansalaisen kannalta harmillista on perustarvikkeiden kuten asumisen, sähkön ja polttoaineen hintojen kohtuuttoman nopea nousu. ’’Hallitus puhuu kauniisti strategisista kompasseista, mutta on pahan kerran kadottanut kansalaiskompassin. Se kurittaa toistuvasti juuri sitä yritteliästä kansanosaa, joka pitää yhteiskunnan pyörät The post HALLITUS PYLLISTÄÄ SUOMALAISILLE ENERGIA- JA BENSALASKUISSA appeared first on Korjausliike.

 • Liikkumalla kohti parempaa – Kai Sointu
  by Toni Eronen on 26/01/2022 at 06:00

  “Siinä on jotain hienoa kun ihmiset pistävät parastaan. Kun näkee lapsen tai aikuisen onnistumisen riemun, se sytyttää.” Kuka olet?Olen Kai Sointu. Toimin Kiekko-Vantaan Mestis-seuran toimitusjohtajana ja omistajana. Olen myös ravintolayrittäjä Tikkurilan Siipiweikot ravintolassa. Asun nykyisin Vantaan Tikkurilassa, mutta olen alun perin kotoisin Tampereelta. Kotiuduin Vantaalle pankkiuran ja 18 Etelä-Koreassa vietetyn vuoden jälkeen vuonna 2013. Mitä The post Liikkumalla kohti parempaa – Kai Sointu appeared first on Korjausliike.

 • Viiden veron kiila pitää suomalaiset vähävaraisina – Korjausliike tarvitaan
  by petriroininen on 24/01/2022 at 14:25

  Viiden Veron Kiila siirtää varallisuuden ihmisten sijaan valtiolle. Siniset haluaa ihmisille itselleen suuremman osan. Uskomme, että tässä työntekijän ja -antajan sekä kuluttajan intressit ovat samat. Viiden Veron Kiila muodostuu arvonlisä- ja  ansiotuloverosta-, työntekijän ja -antajan sivukuluista sekä yhteisö- ja pääomatuloverosta. Viiden Veron Kiila vie Yrittäjän asiakkaalta saamasta eurosta jopa 2/3 verottajalle – liika on liikaa The post Viiden veron kiila pitää suomalaiset vähävaraisina – Korjausliike tarvitaan appeared first on Korjausliike.

 • ALUEVALTUUSTOILLA FUUSION JÄLKEINEN SANEERAUSTEHTÄVÄ – TILIVELVOLLISUUS EDUSKUNTAVAALEISSA
  by petriroininen on 24/01/2022 at 11:12

  Kuntatoimintojen fuusioimisen – eli yhdistämisen –  hyvinvointialueille on tuotava erittäin merkittäviä hyötyjä. Muutenhan koko uudistus olisi hyödytön tai haitallinen. Sote -alueille siirtyy lähes 200.000 työntekijää. Käytössä on eräiden arvioiden mukaan 10.000 erilaista it-järjestelmää. Nyt jokaisessa 332 kunnassa on sote-johtaja, iso organisaatio ja valtavasti toimitilaa. Aluevaltuustot aloittavatkin klassisessa fuusion eli yhdistämisen jälkeisessä saneeraustehtävässä.   Kansa ei The post ALUEVALTUUSTOILLA FUUSION JÄLKEINEN SANEERAUSTEHTÄVÄ – TILIVELVOLLISUUS EDUSKUNTAVAALEISSA appeared first on Korjausliike.

 • SINISET: NYT RIITTÄÄ – YRITTÄJYYDEN PÄÄHÄNPOTKIMISEN ON LOPUTTAVA
  by admin-st on 22/01/2022 at 10:40

  Siniset / KorjausliikeTiedote 22.1.2022 klo 13.30 Ravintola-, kulttuuri-, liikunta-alan yrittäjiä on kurmuutettu hallituksen toimesta kohta kaksi vuotta. Näintehdessään hallitus on osoittanut suurta piittaamattomuutta ihmisistä – siitä mitkä ovat vaikutuksetyrittäjille, työntekijöille, asiakkaille ja työllisyydelle. Sinisten mielestä hallituksen mustavalkoiset toimet yrittämisen edellytysten rajoittamiseksi ovat menneetliian pitkälle. Hallituksen mustavalkoiset toimet eivät ole missään suhteessa niiden aiheuttamiin haittoihinnähden. Korjausliike The post SINISET: NYT RIITTÄÄ – YRITTÄJYYDEN PÄÄHÄNPOTKIMISEN ON LOPUTTAVA appeared first on Korjausliike.