Vaalikampanjointi talvi-kevät 2018-19

Monet ehdokkaat ovat jo tavalla tai toisella aloittaneet oman kampanjointinsa koti tulevia vaaleja, joten meidänkin on aika kertoa siitä, mitä voimme tarjota liittyen näkyvyyteen ja tuleviin vaaleihin.

Ehdokashaastattelut

Ehdokashaastatteluja olemme tehneet pariin edellisiin eduskuntavaaleihin, ja näistä ovat tykänneet niin ehdokkaat kuin lukijat. Tähän mennessä pääjulkaisualustana on ollut Ykkös-Lohja, jonka yhteyteen olemme tehneet vaaliteeman, mutta nyt vuonna 2019 teemme ERILLISEN VAALILIITTEEN, jota jaetaan sitten UUDELLAMAALLA  Lohjalla, Siuntiossa, Vihdissä, Karkkilassa sekä Kirkkonummella yhteensä noin 61 000 kotitaloutta!

Minkälaisia nämä haastattelut ovat sitten olleet? Ne sisältävät toimittajan tekemän ja kirjoittaman haastattelun, joka ehdokkaan tarkistuksen ja hyväksynnän jälkeen ilmestyy vaaliliitteessä. Kyseessä on siis maksullinen PR-juttu, ja tässä on muutama esimerkki menneiltä vuosilta PDF-formaatissa:

Anne Knaster 2015

Antti Kaikkonen 2015

Eero Lehti 2015

Timo Soini 2015

Olemme tehneet ehdokashaastatteluja kaikille niille ehdokkaille, jotka ovat palvelun tilanneet – puoluekantaan katsomatta. Tässä listauksessa siis vain murto-osa tehdyistä haastatteluista malliksi.

Outi Mäkelä 2015

Johanna Karimäki 2015

Leena Harkimo 2011

Raija Vähäsalo 2011

SDP yhteishaastattelu 2015

Haastatteluiden hinnat vuodelle 2019 tulevat olemaan tasolla 390 euroa 1/4s pieni haastattelu kuvineen, 690€ puolen sivun haastattelu kuvineen ja koko sivun haastattelu kuvineen maksaa 1249 euroa (+alv). Tämän tulevan vaalin jokainen haastattelu julkaistaan myös tällä sivustolla sekä tuolla uudella Facebook-kanavalla. Luonnollisesti olemme keskittyneet palveluissamme oman sijaintimme kautta UUDENMAAN vaalipiiriin. Itse vaaliliitteessä on mediatilat myös normaaleille vaalimainoksille ja näiden hinnasto julkaistaan vielä marraskuun aikana.

Ehdokkaan DIGI-näkyvyys

Kettu Markkinointi ja ER-tuki tuottavat digipalveluita, joiden kautta ehdokkaalle voidaan rakentaa vaalikotisivut (hinnat alkaen 490,-) tai Facebook-kanava ja tuottaa molempiin kanaviin sopimuksesta myös sisältöä. Alihankkijoiden avulla pystytään toteuttamaan myös liikkuvaa kuvaa eli videoita ja luonnollisesti myös lisähaastatteluja ja valokuvia tilaisuuksista. Tarvittaessa toteutamme myös Google- sekä Facebook- ja Instagram mainontaa. Ketuilla ja ER-tuella on myös useampia erilaisia teemoitettuja uutisisivustoja, joilla ehdokkaat voivat esiintyä. Tällaisia teemoja ovat mm. harrastaminen, liikunta, hyvinvointi, yrittäminen, Itämeri, Kuninkaantie ja näille sivustoille on mahdollista tehdä erillisiä ehdokashaastatteluja, joissa esitellään ehdokas esimerkiksi oman harrastuksensa tai mielenkiintosa kautta.

Uutissivustolle tehtävä ehdokashaastattelu ja juttu kustantavat sivustosta riippuen ja artikkelin tekotavasta (paikanpäällä, etänä) 150 – 500 euroa kappaleelta.

Yksi tällainen uutisivusto, jolle ehdokas voi itsensä saada esille on tämä Suomen politiikka-sivusto. Mutta yhtälailla sivustomme www.sportting.fi tarjoaa alustan näkyvyydelle sellaisille ehdokkaille, joilla on sanottavaa urheilijoille.

Ehdokkaan muu näkyvyys

Yhteistyöyrityksistämme löytyy myös Mainosteippaamo Omalogo Oy, joka tuottaa Lohjalta käsin esimerkiksi mainospaitoja ehdokkaille, tai vaikkapa mainosteippauksen autoon. Omalogosta onnistuvat myös julisteet ja kaikenkokoiset tarrat – kannattaa kysellä tuotteista ja hinnoista tarjousta ajoissa. Omalogo on kuitenkin pieni, paikallinen toimija, jolla ei ole montaa työntekijää ja koska hintataso on edullinen, ei kannata jättää tilausta viimetinkaan, koska silloin ei välttämättä ole työkalenterissa enää vapaita aikoja.

Mainosteippaamo OmaLogo Oy auttaa ehdokkaita puoluekantaan katsomatta ja tässä tuotteita tarjoushintaan – hinnat voimassa 15.12.2018 asti tehtyihin tilauksiin (minimimäärä 10 kpl/tuote.).

Pääsääntöisesti kaikissa tilauksissa kahden viikon toimitusaika – mutta toimitusaika varmistetaan tilaushetkellä – älä odota liian kauan, tai et ennätä saada.

Loppuvuoden tilauskirjat täyttyvät nopeasti.

#1 Kampanja t-paita á 15,50€

Kampanja t-paita on perus t-paita, joka voidaan antaa kampanjan työntekijöille, jotta heidät voi paremmin huomata ihmisvilinässä, tai niitä voi myös hyvin myydä kannattajille ja kerätä pientä kampanjarahoitusta.

Hintaan sisältyy nimen ja puolueen tai sloganin painatus yhdellä värillä joko eteen tai taakse.

4-väripainatus + 4,-/paita

Euroopan myydyin T-paita tarjoaa parhaan hinta-/laatusuhteen.

• Materiaali: 100 % Belcoro® -kudottua puuvillaa
Heather Grey: 97 % puuvillaa, 3 % polyesteriä
Ash: 99 % puuvillaa, 1 % polyesteriä
Meleeratut värit: 50 % puuvillaa, 50 % polyesteriä
• Paino: white 160 g/m², värilliset 165 g/m²
• Puuvilla/Lycra® kaulus vahvistetulla niskasaumalla
• Tiheä neulos takaa onnistuneen painojäljen
• Kaksoistikkaukset kauluksessa, hihoissa ja helmassa
• 3XL-5XL koon paidoissa on sivusaumat

Koot: S – 5XL

#2 Kampanja kevyt fleece á 29,50€

Hintaan sisältyy nimen ja puolueen tai sloganin painatus yhdellä värillä joko eteen tai taakse.

4-väripainatus + 4,-/takki

• Materiaali: 100 % polyesteriä
• Paino: 280 g/m²
• Vetoketjulliset sivutaskut
• Joustavat hihansuut
• Kankaanväriset vetoketjut
• Lämmin ja kevyt materiaali

Koot: XS – 3XL
(XS-koko väreissä: Black, Navy ja Purple)

#3 Kampanja juliste – säänkestävä tarra, 500x700mm 22,50€

#4 Kampanja tarroja- säänkestävä tarra,  55,-/m2

#5 Kampanja juliste – paperituloste, 500x700mm 13,50€

#6 Kampanja pipo – painettava pipo useissa väreissä 11€

 

Hintaan sisältyy nimen ja puolueen tai sloganin painatus yhdellä värillä max 100x50mm.

4-väripainatus + 3,-/pipo

• Materiaali: 100 % pehmeää akryylia
• Pipon taitteeseen ommeltu puuvillatwill-kankainen lappu painamista varten
• Painettavan alueen koko 10 x 5 cm

#6 Kampanja college 24,50€

Hintaan sisältyy nimen ja puolueen tai sloganin painatus yhdellä värillä joko eteen tai taakse.

4-väripainatus + 4,-/college

• Materiaali: 70 % Belcoro®-kudottua puuvillaa, 30 % polyesteriä
• Paino: 280 g/m², Heather grey 260 g/m²
• Saumaton puuvilla/Lycra®-resorikaulus
• Vahvistettu niskasauma
• Kaksoistikkaukset kaikissa saumoissa
• Ribbineulos hihansuissa ja helmassa, sisältää Lycraa®

Koot: S – XXL