SDP:n varapuheenjohtaja Niina Malm: Hallitus patistaa töihin, joita ei ole

Työttömien työnhakijoiden määrä on kasvanut vuoden takaisesta 16 900 henkilöllä, uutisoi tänään työ- ja elinkeinoministeriö. Avoimia työpaikkoja on puolestaan markkinoilla 109 300, mikä on yli 60 000 vähemmän kuin viime vuonna. Samassa tilanteessa hallitus leikkaa työttömyysturvasta sekä muista ihmisten toimeentulolle keskeisistä sosiaalituista.

– Kyseessä on erittäin vaikea tilanne. Työt lähtevät monilta alta ja uusia työpaikkoja ei synny. Samalla maan hallitus se vaan haluaa leikata työttömiltä, sanoo SDP:n varapuheenjohtaja Niina Malm pöyristyneenä.

Orpon hallituksen logiikka on, että sosiaaliturvaa leikkaamalla syntyy työllisyyttä. Minne? Mistä se työ tulee luokse, kun sosiaaliturvaa leikataan?

– Ei mistään. Hallitus haluaa leikata, jotta olisi pakko ottaa vastaan mitä tahansa työtä. Tämä synnyttää ”minijobeja”, joista maksetaan hyvin alhaista palkkaa. Hallitus ei tee elettäkään, näiden lieveilmiöiden kitkemiseksi, sanoo Malm ja jatkaa:

– Tällainen tilanne aiheuttaa yhä suurempia ongelmia pimeille työmarkkinoille. Harmaan talouden vahvistaminen näyttää olevan hallituksen tavoite näillä toimilla, päättää Malm.

Lähde: SDP Eduskunta (STT)
Kuva: Jukka-Pekka Flander


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mikä on digitaalinen euro?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin kehittämä sähköinen valuutta, joka toimii digitaalisessa muodossa. Se tarjoaa turvallisen ja nopean maksutavan, vähentäen käteisen käyttöä. Digitaalinen euro täydentää perinteisiä rahansiirtoja ja voi lisätä euroalueen taloudellista tehokkuutta ja vakautta.

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Digitaalinen markkinointi: Mitä se todella on?

Digitaalinen markkinointi on nykyaikaisen liiketoiminnan ytimessä. Se on strateginen lähestymistapa, joka hyödyntää digitaalisia kanavia ja välineitä yrityksen näkyvyyden ja brändin rakentamisen parantamiseen. Tässä artikkelissa pureudumme syvemmälle digitaalisen markkinoinnin maailmaan ja sen merkitykseen liiketoiminnan menestykselle.