Pia Viitanen: Perussuomalaiset pettivät ensin pienituloiset, nyt petetään autoilijat

SDP:n kansanedustajan, eduskunnan valtiovarainvaliokunnan verojaoston jäsenen Pia Viitasen mukaan STT:n selvittämä autoilijoiden kustannusten nousu on ikävä jatko perussuomalaisten petettyjen lupausten sarjaan.

STT:n selvitys kertoo, että töihin ajavien kustannukset voivat nousta jopa sadoilla euroilla, kun Orpon-Purran hallitus aikoo korottaa matkakuluvähennyksen omavastuuosuutta, ja samalla Marinin hallituksen tekemät korotukset matkakulujen verovähennyksiin päättyvät.

Orpon-Purran hallituksen toimet autoilijoita kohtaan purevat erityisen kipeästi vuorotyötä tekeviin ja pitkiä työmatkoja ajaviin ahkeriin suomalaisiin. On käsittämätöntä, ettei edes perussuomalaiset ole puolustaneet hallitusneuvotteluissa näiden kansalaisten etuja, Pia Viitanen ihmettelee.

Viitanen muistuttaa myös Perussuomalaisten aiemmista petetyistä lupauksista.

– Ei riitä, että ensin petettiin pienituloiset, kun vaalien alla luvattiin, ettei pienituloisilta leikata. Toisin kävi, vaikka Purra vaalien alla linjasi, ettei leikkaaminen pienituloisilta käy. 

Nyt petetään rankasti myös autoilijat, kun elämisen kustannukset nousevat työmatkoja ajavilla. 

– Tämä menee jo asteikolle törkeä petos, kiteyttää Viitanen.

Lähde: SDP / STT


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

Makuja helsingin ravintolamaailmasta

Helsingissä ruokakulttuuri kukoistaa monipuolisissa ravintoloissa. Tarjolla on kaikkea perinteisestä suomalaisesta ruoasta kansainvälisiin herkkuihin. Helsingin ravintolat tarjoavat makumatkoja eri puolille maailmaa, unohtamatta paikallisia makuja. Olipa mielessä fine diningia tai rennompaa tunnelmaa, Helsingin ravintolat tyydyttävät jokaisen ruokahalun.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.