Nasima Razmyar SDP:n pormestariehdokkaaksi

Helsingin Sosialidemokraattien piirikokous on asettanut Nasima Razmyarin pormestariehdokkaakseen ensi kevään kuntavaaleihin. ”SDP Helsinki lähtee tavoittelemaan selkeää vaalivoittoa ensi kevään kuntavaaleissa. Me palaamme Helsingissä suurten puolueiden joukkoon.” Razmyar sanoo.

”SDP tekee politiikkaa helsinkiläisiä kuunnellen ja koko kaupunkia kehittäen. Olemme kiinni ihmisten arjessa. Me pidämme huolen siitä, että jokainen helsinkiläinen voi elää hyvää ja mielekästä elämää. Minun tavoitteenani on olla koko kaupungin, ja kaikkien helsinkiläisten pormestari.”

Kuntavaaleissa päätetään Helsingin suunta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Razmyar pitää tärkeänä Helsingin alueellista kehittämistä. Joka puolella Helsinkiä on taattava toimivat lähipalvelut sekä viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Helsingin elinvoiman turvaaminen on entistä keskeisemmässä roolissa koronakriisin jälkeen. Työpaikat ja investoinnit takaavat riittävät verotulot myös tulevaisuudessa.

Razmyar valittiin ensimmäisen kerran Helsingin kaupunginvaltuustoon vuonna 2012 ja hän on toiminut kuluvan kauden kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestarina. ”Olen nähnyt läheltä, miten valtavan hieno kaupunki Helsinki on, mutta myös sen, mitä vielä on tehtävänä. Olen sitoutunut tekemään töitä Helsingin ja helsinkiläisten puolesta.” Razmyar päättää.

Nasima Razmyarin puhe Helsingin sosialidemokraattien piirikokouksessa 7.11. luettavissa kokonaisuudessaan täällä: https://helsinki.sdp.fi/nasima-razmyarin-puhe-helsingin-sosialidemokraattien-piirikokouksessa-7-11/

Lähde: STT Info


Muuta luettavaa muualta

Kesällä kokemaan Helsingin nähtävyyksiä?

Helsingin nähtävyydet ovat kuuluisia ympäri maailmaa ja niiden joukossa on monia upeita kohteita. Tässä esittelemme muutamia kiinnostavia nähtävyyksiä Helsingissä, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen