Kokemusta ei voita mikään

Eero Lehdellä on vielä energiaa ja tahtoa jatkaa eduskunnassa uudelle kaudelle. Hän on ollut Keravan kaupunginvaltuutettuna yhtäjaksoisesti vuodesta 1969 ja hänellä on vahva osaaminen sekä kunta- että valtiontason politiikasta.

Tunnin Juna tarvitaan

Tunnin Juna on saatava Helsingin ja Turun välille. Se on tarvittava kytkös, millä Läntinen Uusimaa liitetään pääkaupunkiseutuun.

Junaraiteet tuovat tullessaan työpaikkoja radan läheisyyteen ja samalla syntyy uusia lähiliikenteen yhteyksiä, jotka taasen mahdollistavat lisääntyvän työmatkaliikenteen ja lisäävät alueen vetovoimaisuutta työikäisille.

Tulevina vuosina meidän on tehtävä toimenpiteitä, jotka lisäävät työpaikkoja Suomessa ja investointi toimivaan matkustamiseen on välttämätöntä.

Suomeen tarvitaan paljon työpaikkoja lisää, ja tätä tukevat hankkeet ovat tutkittava ja mahdollisuuksien mukaan toteutettava.

Asuminen ja palvelut

Kunnallisella päätöksenteolla on monesti suurempi merkitys kuin eduskunnalla.

Kunnan tulee toimia aktiivisena maan ostajana ja kaavoittajana, jotta kasvulle olisi mahdollisuus.

Moni asia alueellisesta kehittämisestä on kunnan, ei valtion vastuulla ja äänestäjien on hyvä tietää se seuraavien kuntavaalien aikana.

Kuntapolitiikassa tehdään paikallisia ihmisiä koskevat tärkeät päätökset ja linjaukset.

Kaksikielisyys on tuettava rikkaus

Läntisen Uudenmaan vahvuus on kaksikielisyys ja sitä pitää tukea. Pitää olla mahdollista, että lapsi menee toisen kieliseen kouluun sillä sen minkä nuorena oppii, ei se katoa vanhanakaan.

Monelle nuorelle, joilla ei ole toisen asteen tutkintoa, mutta jotka ovat kaksikielisiä, on paremmat mahdollisuudet saada töitä kielitaitonsa vuoksi.

Tulevaisuuden vuoksi

Eduskunnassa tarvitaan kuuntelijaa, yhteistyökykyistä ja kokemuksen omaavaa kansanedustajaa myös tulevina vuosina.

lue lisää: www.eerolehti.fi