Jukka Sassi pamautti vaalikampanja liikkeelle

Ehdokasta pyydettiin poseeraamaan taulunsa kanssa, neljä napakymppiä ja yksi kymppi, aseena Dan Wesson 44 magnum tehoa 1860 joulea ja ampumaetäisyys 25 metriä.

Kirkniemessä asuva Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Jukka Sassi avasi vaalikampanjansa Kovelon ampumaradalla Karkkilassa sunnuntaina 17.2. Sassi on evp-sotilas, joka on aktiivinen metsästäjä ja aseharrastaja, jolle isänmaa ja sen kansalaiset ovat aina olleet tärkeitä – puolustamisen arvoisia. Avauslaukaus ammuttiin 45-kaliberin suustaladattavalla replika mustaruutipistoolilla. Tällaisena aseen lataaminen jo sinällään on oma tapahtumansa, ammunnasta puhumattakaan. Osallistujat saivat myös itse kokeilla, miltä vanhan tekniikan ase tuntui ladata ja ampua. Pääsääntöisesti tilaisuudessa ammuttiin uudemmilla aseilla. Paikalla olijat pitivät tilaisuudesta ja ampumisen kokemus käsiaseilla koettiin miellyttäväksi.

– Olen sotilasurani aikana opettanut satoja ihmisiä ampumaan. Ammunta on hieno harrastus, eikä aseita tarvitse pelätä. Halusin avata kampanjani minulle tärkeällä harrastuksella, enkä jakaa mitään ämpäreitä. Maamme on siitä kansainvälisesti hyvin erikoinen, että meillä on lähes miljoona kansalaista, jotka ovat saaneet aseellisen koulutuksen armeijassa. Tämä on hyvin merkittävä sukupolviakin yhdistävä tekijä, jota ei löydy monesta muusta maasta, Sassi sanoo.

Eduskuntavaaliehdokkaan pääteemoja ovat Suomen turvallisuus, verotuksen muutos ja liikenteestä huolehtiminen. Sassin mielestä nykyään ei riitä pelkästään se, että meillä on miljardien hävittäjät, vaan maamme suurin uhka kansalaisia kohtaan tulee tällä hetkellä rajojemme sisältä.

– Meillä on muslimidivisioona eli 10 000 laitonta ”maahanmuuttajaa” maassamme. Nämä henkilöt oleskelevat maassamme lainvastaisesti, muka paperittomina. Sisäministeri vastaa sisäisetä turvallisuudesta, mutta se on kuitenkin heikentynyt jatkuvasti, kuten esimerkiksi raiskausrikokset kertovat. Samaan aikaan rajojen annetaan vuotaa lisää väkeä tänne ja tästäkin vastaa Sisäministeri. Tähän pitää saada muutos aikaan, pohdiskelee Sassi

Verotus herättää aina kansalaisissa keskustelua. Jokainen haluaisi maksaa vähemmän veroja.

– Verotusta tulee muuttaa työn verotuksesta kuluttamisen verottamiseen. Tavallinen työssäkäyvä kansalainen saa mielestäni liian vähän työpanoksestaan itselleen. Palveluja markkinoidaan verojen keräämisen perusteena, mutta niitä on heikennetty koko ajan. Suomen tulee lopettaa meidän verorahojemme antaminen muille, kuin Suomen kansalle. Suomen kansalaisuuden saamista pitää kiristää, jotta rahamme riittävät niille, jotka yhteistä pottiamme kasvattavat.

Ilmastonmuutoskeskustelussa on pohdittu, pitäisikö polttomoottorit kieltää seuraavan hallituksen toimesta.

– Tämä on todella suurta ilmastohömppää. Jos Suomi lopettaa öljyn energiakäytön liikenteessä, jatkuu se muissa maissa edelleen. Tällöin öljypohjaiset polttonesteet käytettäisiin vähemmän kehittyneissä maissa ja heillä on käytössään vanhanaikaista kalustoa, joka saastuttaa todella paljon. Ei ilmasto tällä pelastu, päästöt kulkeutuvat kaikkialle maailmaan. Suomen täytyy pitää huolta siitä, että pidämme yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Meillä tulee olla riittävän tehokas tavaraliikennejärjestelmä, joka pystyy tukemaan vientiteollisuutta ja omia sisäisiä markkinoitamme. Tähän kykene vain meidän kumipyöräliikenteemme. Näissä kuljetusalan työpaikoissa on se hyvä puoli, että niitä ei voi ulkoistaa, ne hoidetaan aina Suomessa. Poliittisissa päätöksissä tulee olla mukana aina aimo annos realismia. Olemme saaneet jo vuosia seurata, mihin käytännön elämästä vieraantunet poliittiset päättäjät ovat maamme tilanteen saaneet, lopettaa Sassi.