Anna ääni muutokselle

Suuri joukko äänestäjiä odottaa muutosta parempaan Sipilän hallituksen jälkeen. Viimeiset neljä vuotta on menty Keskustan, Kokoomuksen ja Perus Suomalaisten sittemmin Sinisen tulevaisuuden kokoonpanon laatimalla hallitusohjelmalla. Tämä hallitus on leikannut niin koululaisilta, työttömiltä, sairailta kuin eläkeläisiltäkin, sekä uhkailemalla kiristänyt työtekijöitä KIKY sopimukseen ja pettänyt sitä tehdessä annetut lupaukset. Hallitus on painanut eteenpäin omaa ohjelmaansa, unohtaen niin asiantuntijoiden lausunnot, kolmikantaisen valmistelun kuin perustuslainkin. Työnantaja- ja yrittäjä-järjestöt ovat saaneet haluamansa tämän hallituksen aikana. Nyt olisi korkea aika muuttaa suuntaa.

Hyvin toimeentulevat pitävät omista oikeuksistaan kiinni ja äänestävät, mutta valitettavasti ne jotka ovat eniten tämän hallituksen toimista kärsineet äänestävät vähiten. Eivätkä näin saa heitä ymmärtäviä edustajia eduskuntaan. Annetaan työttömien, opiskelijoiden, sairaiden ja työtätekevien sekä eläkeläiset äänen kuulua vaaliuurnilla, jotta ei tarvitse seuraavaa neljää vuotta kiroilla hallituksen toimien perään.

Jos vielä mietit miksi ja ketä pitäisi äänestää, tervetuloa Lohjan torille 6.4. klo 11-13 tai Nummelan torille 13.4. klo 11-13 keskustelemaan äänestämisen tärkeydestä. Keskustelun lomassa on molemmissa tilaisuuksissa tarjolla 100 ensimmäiselle Chilipeikko Samin keittämää soppaa. Voit tutustua myös SAK:n Lohjan paikallisjärjestön tukemaan äänestämisaktiivisuus kampanjaan netissä www.vapaidenvaltakunta.fi sivulta.


SAK:n paikallisjärjestö